close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 септември 2023 г.

horoskop 27

Овен             

Професионалният успех ще зарадва мнозина от вас. Намирате се в преходен период и сте много чувствителни към промените. Имате шанса да направите решителна крачка в желаната от вас посока. Интимните ви стремления също ще бъдат удовлетворени.

Телец

Днес довършете нещо отдавна започнато и ще останете доволни от себе си. Моментът обаче не е подходящ за започване на нещо ново и несигурно. Бъдете предпазливи, когато решите да се доверите на някого. Хармонични отношения с любимия човек.

Близнаци

Доволни от себе си, ще поставите ново начало в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. Сърцето ви е голямо и в него има място за много обич и човешка топлина. Любовта ще ви озари и ще се настани трайно в живота ви.

Рак

Имате свое мнение по въпроси от общо значение, но дайте право и на останалите участници да се изкажат. Започващата ви обща задача ще ви постави в необичайни условия и от умението ви да работите в колектив ще зависи резултатността на работата ви. Деликатната ситуация ще ви открие път за изява, която няма да пропуснете.

Лъв

С гъвкави действия ще промените нещата, които не са в угода на бизнеса ви и без да хабите от силата си ще продължите уверено напред. Освобождаването от зависимости ще продължи и занапред, има още какво да чистите. Новото пристъпва с много неизвестни, но това не ви плаши, и с право. За добро е.

Дева

Загрижени за близките си, ще се постараете да съчетаете работата със семейните занимания и отдиха. Активно ще присъствате на фамилно събитие, с което ще подобрите отношенията помежду ви. Новостите на работното място са в процес на усвояване, добре ви се отразяват и дават своите положителни резултати.

Везни

С гъвкавост и дипломатичен подход ще постигате желани резултат. Неразбирателствата, които доскоро някои от вас са имали с партньора си, окончателно ще се разсеят и ще си отдъхнете. Ще можете спокойно да се посветите на нещата, които са ви приятни. Погрижете се за уюта на дома си, като внесете повече ведрина.

Скорпион

Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Стрелец

По-скоро ще постигнете целите си днес, ако потиснете напиращото у вас раздразнение и се вслушате в разума си. В общуването си бъдете търпеливи и ще спечелите на своя страна опонентите си. С добра аргументация и дума ще получите повече. Романтична среща ще ви направи щастливи, откривайки ценния човек за себе си.

Козирог

За мнозина от вас денят ще премине в работа. Служебните ви ангажименти ви носят нужното удовлетворение, а и без това домът ви днес не ви предлага интригуващи предизвикателства. Концентрирайте се върху проекта, върху който работите и не давайте ухо на слухове. Още утре ще получите дълго очаквани новини.

Водолей

Готовността ви да приемете промяната е вече знак за напредък. Високо ще се оцени отношението ви към професионален проблем и ще се търси мнението ви по други такива. На повечето от вас им предстои да решат жилищен или финансов въпрос. Жадувани удоволствия ще се осъществят, ще се отпуснете и радвате на свободата си.

Риби

Ще се нуждаете от чужда помощ и ще се колебаете към кого да се обърнете. Възможно е да ви потърсят и вас самите за помощ. И в двата случая всичко ще мине добре, само не избързвайте и не действайте спонтанно. Добре обмислете ситуацията. Късметът няма да ви изневери. Децата в семейството ви носят добри новини.