close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 февруари 2019 г.

horoskop 27

Овен

Активността ви днес ще се развива в много посоки. Но няма да липсват и конфликтни ситуации. Запазете присъствие на духа и не пилейте енергията си напразно. Можете да постигнете повече, ако сте по-прагматични и не робувате на емоциите си. Близостта на специален човек ще ви радва и прави по-добри.

Телец

С разбиране ще подходите към нечии проблем и ще използвате познанствата си за решаването му. Сърдечното ви поведение ще ви донесе предимства, за които не сте мислили. Артистичните ви пристрастия ще ви отведат на интересно място, а срещите ви ще са особено приятни. Щадете се и помислете за почивката си.

Близнаци

Днес отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Рак

Внесете повече разнообразие в ежедневието си и ще върнете желанието си за изяви, развлечения и нови дръзновения. Не е нужно много, за да се почувствате отново в добра форма. Занимания на открито са измежду добрите неща, които може да направите за себе си. Общуването с любим човек ще ви донесе хубави емоции.

Лъв

Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Самоинициативите ви ще се толерират и ще ви носят и финансови постъпления.

Дева

Нова сфера на дейност ви привлича с възможностите си. Ще останете очаровани от факта, че наистина се справяте по-добре, отколкото сте очаквали. Помощта на близък приятел или роднина ще се окаже полезна за вас, затова не се лишавайте от нея. Това би допринесло много и за добрите ви отношения.

Везни

Фактът, че няма налице резултати от работата ви не трябва да ви разстройва и обезсърчава. Знайте, че градите нещо, което тепърва ще дава своите плодове. Имайте търпение и не насилвайте събитията. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Скорпион

Днес е подходящ ден да промените външния си вид. Не се страхувайте да експериментирате, ще придобиете ново самочувствие, а околните ще ви погледнат с други очи. Късметът ще бъде на ваша страна днес, можете да опитате с хазартни игри, но разумно разбира се.

Стрелец

Действате много активно днес. Изглежда партньорите ви не са свикнали на темпото, което налагате и допускат доста грешки. Бъдете отворени към тях и не щадете помощта си. Работата в екип ви се отдава. Усилията ви ще бъдат възнаградени подобаващо. Настроение ще ви донесе едно обаждане, което ще ви изненада приятно.

Козирог

Има защо да сте доволни от себе си, с постигнатото до тук ще укрепите позициите си и ще ги превърнете в добра основа за бъдещите ви проекти. За съжаление у вас ще се появи и умора, която може да ви направи раздразнителни. Не ставайте язвителни към хора, които с нищо не са ви наранили.

Водолей

За ваше добро е, ако за миг потиснете инстинкта си и не давате воля на ината си. Така ще се възползвате от благоприятните възможности, които носи днешния ден. По-често се вслушвайте в съветите на хора, които ви желаят доброто. Някои от вас ще се пренасят в ново жилище или ще потърсят подходящо.

Риби

Приемете без резерви овациите на околните, те са напълно искрени. Постиженията ви се оценяват, а скромността и великодушието ви са впечатляващи. Може да се наложи да свиквате с това, че все повече хора ще търсят компанията ви, ако не за друго то поне за добър съвет. Очаквайте новини свързани с чужбина.