close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 февруари 2021 г.

horoskop 27

Овен

Повечето от представителите на знака предпочитат да се отдадат на заслужена почивка днес. Останете си у дома и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви действа разтоварващо. Някои от вас посрещат гости, които ще ги изненадат приятно. Очаквайте новини от ваш близък, когото не сте виждали отдавна. Радвате се на успеха на близък приятел.

Телец

Главоболията не могат ви откажат да действате така, както ви повелява сърцето. Нямате нужда от съвети, вие най-добре знаете към какво се стремите и как да го постигнете. Ще успеете. Здравето няма да ви създава проблеми, но въпреки това е добре да се храните балансирано, без да стигате до крайности в нещо.

Близнаци

Днес няма причини настроението ви да не е прекрасно. Атмосферата в дома ви е спокойна, вашите близки са сърдечни и подхождат с разбиране към нещата, които ви вълнуват. Успявате да изгладите недоразуменията с човека до вас. Най-после водите разговор, към който отдавна сте се стремили. Държите развоя на събитията в свои ръце.

Рак

Помислете дали не пропускате важни неща. Работата ви налага да вземете неотложни мерки. Не взимайте присърце критиката на околните, но въпреки това е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате.

Лъв   

Запазете ведрото си настроение. Не допускайте недоразуменията в семейството да помрачат деня ви. Ще откриете интересни предизвикателства, заради които си струва да сте в кондиция. Бъдете предпазливи при даването на съвети. Несъзнателно може да подведете, за което да съжалявате в последствие.

Дева

Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява. Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие.

Везни

Настроението ви днес е повече от добро и по тази причина никой около вас няма да скучае. Имате всевъзможни идеи за прекарване на свободното време и недоумявате как някои от хората около вас предпочитат да се занимават с работа. Приемете това за нормално и насочете усилията си към нещо, което би могло да бъде полезно на околните.

Скорпион

Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.

Стрелец

Радостни вълнения ще ви разтоварят от грижите и ще направят деня ви хубав. Ако може да отмените някои от ангажиментите си, го направете, за да сте заедно с хората, които обичате. От тях черпите енергия и съвети за бъдещето си. Ще се убедите в правотата им по отношение на вече случващо се събитие.

Козирог

Възможностите ви в момента точно съответстват на желанията ви, както в личен така и в професионален план. От вас се иска да проявите малко предприемчивост за да видите мечтите си сбъднати. От вас зависи дали ще се поддадете на дреболии, които биха ви отклонили от целта.

Водолей

Жизненият ви потенциал е много висок. Позитивни събития от първата половина на деня ще доведат до нормализиране на отношенията с ваши близки. Срещи с приятели и оживени дискусии ви дават възможност за изява и ще ви накарат да се почувствате много добре. Обърнете повече внимание на здравето си и това на близките ви.

Риби

Денят ви ще е разнообразен, а за някои и наситен със силни преживявания. Разумно е да не се забърквате в конфликти и сложни ситуации. Гледайте по-ведро и отреагирвайте, влагайки разум, а не чувства. С близките си можете да прекарате приятно и не ангажиращо. Дамите ще бъдат впечатлени от проява на решителност и сила от страна на силния пол.