close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 юли 2017 г.

horoskop 27

Овен

Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.

Телец 

С ангажиментите, които поемате днес не бива да рискувате. Работете внимателно и след като сте добре информирани. Сменете тактиката си, ако не сте доволни от резултатите, но не се отказвайте от идеите си. Имате с кого да се посъветвате. Бъдете практични и използвайте по-рационално препоръките към вас.

Близнаци 

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Рак

Много вероятно е днес да почувствате раздразнение и повишено емоционално напрежение. За да избегнете стреса, или по-точно да се разтоварите от него потърсете компания на приятни за вас хора. В служебен план не се ангажирайте с повече от обикновените задачи. Постепенно налагате най-удачното за вас темпо.

Лъв

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Дева

Трябва да положите повече усилия, за да постигнете онова, към което се стремите. Околните очакват от вас изпълнение на делата, а не само обещания. Възможно е тъкмо в решителния момент преумората да си каже думата, затова пестете енергията си. Усетете любовта, насладете и се и я изпратете на света.

Везни

Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените, ще осъществите социални контакти. Работа ще ви донесе удовлетворение, защото договореностите ще са в полза на усилията ви. Не допускайте различия в мненията ви да помрачи едно приятелство.

Скорпион

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете се към себе си.

Стрелец

Подредете приоритетите си и не се захващайте с много задачи едновременно. Погрижете са да приключите в срок поетите ангажименти, като дадете предимство на онези, които ви касаят и в личен план. Не бъдете прекалено придирчиви към близките си, споделете грижите им. Здравето ви се нуждае от допълнителен прием на витамини и превантивни мерки срещу вирусите.

Козирог

Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на близките ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно.

Водолей 

Оставете другите около вас да търсят мнението ви, не го предлагайте напразно. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни. Опитайте се да си починете и да се отърсите от напрежението. Денят предразполага към занимания на открито. Интелектуалните ви пориви ще наситят любознателната ви природа.

Риби

В случай, че ви се наложи да работите в нова сфера не се колебайте да потърсите компетентен съвет. Сдържаността ви би била напълно излишна. Обърнете внимание на здравето си. Можете да се предпазите от сериозни проблеми, ако потърсите навременен съвет от специалист. Неочаквана финансова придобивка.