close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 юни 2018 г.

horoskop 27

Овен

Сега е момента да изясните чувствата си. Ще видите ясно какви са ограниченията в комуникацията с любимите ви хора. Бъдете разумни, възможно е да се появят неочаквани проблеми. Не се доверявайте на никого и не действайте импулсивно.

Телец

Ще дадете предимство на срочните си задачи, оставяйки на втори план всичко останало. Лобито ви в определи среди е силно и това ще направи възможна реализация на мащабен проект, от който ще спечелите много. Интимната ви връзка е с възможности да премине в брак, стига да го желаете.

Близнаци

Полагате много усилия, а желаният резултат като че ли постоянно ви се изплъзва. Не губете търпение и продължавайте в същия дух. На прав път сте и съвсем скоро ще се радвате на успех далеч надхвърлящ очакванията ви. Много вероятно е човекът до вас да има конкретни планове за почивните дни, които със сигурност са в разрез с вашите собствени.

Рак

Приповдигнатото ви настроение неминуемо ще се отрази на деловите ви контакти. Професионалните ви ангажименти ви носят приятни емоции и едва ли ще ви натоварват. Отделете повече внимание на проблемите на ваш близък. Радвате се на любов и разбирателство в семейството.

Лъв

Отделете време и внимание на приятелите и близките си. Бариерите ще бъдат в романтичните отношения или отношенията с деца. Креативността ви е на ниво. Периодът е изпълнен с откровения. Внимавайте какво обещавате на любимите си или на колегите.

Дева

Днес си поставяйте високи цели, съдбата ви покровителства. Истинските успехи предстоят, но ще трябва да работите упорито и всеотдайно. В личен план се радвате на разбирателство и добронамереност в отношенията си с околните. Ще ви уважават и ценят, а това задължава.

Везни

На работното място ще се съобразите с обстоятелствата и околните, и ще подчините действията си на общите решения. Направите ли го, уменията и амбициите ви ще се толерират и по-бързо ще постигате целите си, спестявайки си много разочарования. Подходящо време за започване на ремонт, подновяване на стара техника, грижи за дома и градината.

Скорпион

Днес определено не ви е до работа, тъй като мислите ви са заети от обаятелен представител на противоположния пол, който упорито ви ухажва. Не е изключено този флирт да прерасне в сериозна и вълнуваща връзка, която ще ви направи много щастливи. Наред с тези приятни изживявания трябва да продължите усилията си в посока на утвърждаване на вече постигнатото в бизнеса.

Стрелец

Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.

Козирог

Напрежение и стрес ще усетите в работен план. В семейството също не са изключени конфликтни ситуации. Избягвайте интригите. Очертават се и нови партньорства, ще подобрите работата си. Пресметнете умно и реалистично ситуацията.

Водолей

Днес ще чувствате несигурност, което ще ви донесе бурни емоции и трудности. Преценете обстановката и действайте, ако си заслужава. Някои хора ще ви притискат и ще предизвикат объркване. Ще сте изнервени покрай всекидневните си ангажименти.

Риби

Нуждата от почивка ще ви подтикне да направите нещо повече за себе си и семейството си. Не са изключени пътувания, на близки или по-далечни разстояния, както и запознанства с хора, с които ще се сближите. С подкрепата на влиятелен човек ще стане възможно реализацията на нов проект.