close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 август 2018 г.

horoskop 28

Овен

Амбицирани сте да свършите това, което предвиждате за днес и то по най-добрия за вас начин. Ако не срещнете разбиране по някои от дискутираните въпроси не бързайте да се настройвате критично и запазете доброто си отношение към всички. В приятелска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще приключи добре за всички ви.

Телец

Сключването на отдавна преследван от вас контракт открива нови необятни перспективи пред бизнеса ви. Можете да получите много добро възнаграждение срещу усилията, които полагате. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Очертават ви се доста ангажименти в близките дни.

Близнаци

Докато всички останали изпадат в паника, вие за пореден път подхождате спокойно към ситуацията и решавате коя е най-логичната постъпка. Най-важното е да не се самозабравяте, колкото и успехи да постигате напоследък. Това ще ви даде преднина пред останалите.

Рак

Опитайте се да не разочаровате хората, които имат по-голяма власт от вас. Възможно е репутацията ви да пострада доста, ако влезете в пререкание с началниците си. Не започвайте война, която не можете да спечелите.

Лъв

Здравословното ви и психическо състояние са в цветуща форма и това допълнително ви стимулира за професионална изява. Финансите ви постепенно ще нарастват и ще продължите да търсите начини за разширяване на дейността си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов.

Дева

Влагате желание в работата си и това си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не ви прави по-малко внимателни и към околните. Ще подобрите отношението си към човек, с когото сте имали разногласия и заедно ще пристъпите към изпълнението на обща задача, която ще ви сближи.

Везни

Днешният ден ще е доста спокоен, но от вас зависи дали ще го направите приятен. Бъдете добронамерени към близките си и те ще ви отговорят със същото. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на важни решения за бъдещето ви.

Скорпион

Ще осъзнаете, че не бива да си хабите енергията в безсмислени спорове. Посветете се на осъществяване на желанията си и не губете време за странични неща. Имате всичко необходимо за да се справите в конфликтна ситуация. Радостта от постигнатото ще направи щастливи всички наоколо.

Стрелец

Имате находчиви и интелигентни идеи, от които ще се заинтересоват хора, можещи да ги осъществят. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Ще запазите и занапред уважението им, ако сте открити, но запазите емоциите за себе си.

Козирог

Рискувате да се отегчите, ако обръщате прекалено внимание на съпътстващите ви дребни проблеми. Изпитвате силна нужда от повече разнообразие, от нови емоции и интереси. Подновете контактите си с приятели от миналото, срещайте с хора, които ви обичат. Така ще се чувствате в свои води. На работното място са възможни промени.

Водолей

С повече работа ще постигнете целта си в професионалните задачи. Не се колебайте да прехвърлите от задълженията си на колеги и сътрудници, целта ви е обща. Добре правите, като по-малко споделяте и не разголвате душата си пред когото и да било. Със сигурност ще си спестите разочарования и други нежелани емоции.

Риби

Ще се почувствате значително по-спокойни, ако отстраните дразнителите и да потърсите тихо място за себе си. По отношение на спорен въпрос не заемайте крайни позиции, може да се реши с взаимни отстъпки, от които ще спечелят и двете страни. Разногласията с партньора налагат да промените поведението си в частта, отнасяща се до липса на внимание и грижи към него.