close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 август 2020 г.

horoskop 28

Овен

Един динамичен ден, а за тези от вас, които работят в деловата сфера, денят е доста обещаващ. С малко повече съобразителност и настойчивост ще успеете да постигнете нещо наистина значимо. Това ще ви даде увереност и настроение. Вълнуваща среща с човек от близкото ви минало, който още тъгува за вас.

Телец

Превърнете недостатъците си в предимство. Насочвайки енергията си към нещата, които ви харесват и носят удоволствие, ще разкриете много от положителните си качества, умения и намерения. Денят ще постави начало на нов бизнес, образование или друга стъпка, която ще промени живота ви към добро.

Близнаци

Осигурявате си много добри позиции за предстоящо събитие. Не допускате вмешателства в личните ви дела и продължавате напред. Любопитството ви днес може да се окаже много полезно. То ще ви срещне, с човек който ще изиграе важна роля в живота ви. Не пропускайте светско събитие, на което ще бъдете поканени.

Рак

Водени от разбиранията си за ред и отговорност, ще се изявите като лидери на работното място, но не и за сметка на колегите си. За това сте уважавани и предпочитани като партньори. С финансите са възможни затруднения, най-вече, ако имате задължения към банки и други институции. Не подценявайте важността на проблема, за да не трупате негативи.

Лъв

Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.

Дева

Подходящ ден за очертаване контурите на нов проект за търговски колективни усилия. По всички въпроси ще срещнете разбиране. Не се колебайте, ако ви предложат сътрудничество, но избягвайте обвързване с роднини. Нещо повече. Бъдете по-внимателни, когато отстоявате интересите си пред братя и сестри и най-близки роднини. За някои предстои пътуване и търговски взаимоотношения с чужбина.

Везни

Обхванати сте от ваканционно настроение. Ако ще почивате – заминавайте, но ако не, то трябва да се отнесете съвестно към задълженията си. Не проявявайте ревност и нервни изблици към партньора си.

Скорпион

Днес печелите уважението на всички около себе си с разумните си доводи и навременни действия по важен професионален въпрос. Справяте се успешно с нещо, което ви се е струвало дори невъзможно. Това укрепва самочувствието ви, а и респекта на околните към вас. Не налагайте мнението си на любимия човек, това само може да влоши нещата.

Стрелец

Нещо важно край вас ще промени отношението ви към някои страни от живота ви и с нова нагласа ще продължите напред. Във всички случаи ще е съпроводено с емоции и без да изпадате в крайности ще се отърсите от остарелите си разбирания. Срещи с хора, на които дължите внимание и уважение, покажете им го.

Козирог

Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже правилния подход към деликатна ситуация. Ясната логика на помиряващите аргументи ще ви спечели нечии симпатии и доверие. Някои от вас ще получат предложение за включване в печеливш проект и ще побързат да заявят участието си.

Водолей

С удоволствие ще се включите в инициатива, влагайки творчески идеи и практични съвети. Следвайки приоритетите и желанията си, ще постигнете значими за развитието ви достижения, които са плод на много труд и упорство. Общуването с интересни хора пробужда у вас активност, желание за сътрудничество и лични изяви.

Риби

Налагат се активни и своевременни действия на работното място. Изправени сте пред труден избор, затова не избързвайте с решението си. Посъветвайте се с хората около вас и се опитайте да разберете и тяхната гледна точка, което ще ви бъде от огромна полза. В личен план изненадите може да бъдат само в положителна насока.