close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 април 2017 г.

horoskop 28

Овен 

Днес сте в особено настроение и имате непреодолимото желание да се движите, независимо накъде, само да не стоите на едно място. Вземате спонтанни решения за промяна, но те ви карат да се чувствате добре и независими. Може би това е вашият начин да отстоявате себе си. Дори и така да е, щом сте щастливи, значи всичко е наред.

Телец 

Този петък неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Следвайте стриктен режим на работа и почивка. Не се доверявайте прекалено много на колеги, по-добре разчитайте на собствените си качества.

Близнаци 

Мнозина от вас са притеснени от проблемите, които им предстоят за разрешаване днес. Старайте се да работите така, че около вас да няма недоволни. Ще се справите. В определени моменти ще срещате трудности в отношенията си с човек от обкръжението ви, но най-добре ще е, ако правите и компромиси.

Рак

Няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Лъв

Ще ви владеят чувства на привързаност, обич и желание да сте полезни на близките си и на хората покрай вас. Доброто ви отношение ще привлече към вас симпатиите на всички и денят ви ще премине приятно. Ще откриете любовта по вълнението и енергията около себе си. Готовността ви да я приемете ще ви направи щастливи.

Дева

Мислете за делата, които ви предстоят и по-малко за несъвършенствата на околните. Детайлната ви подготовка ще ви улесни и е предпоставка за успешна реализация. При други от вас е възможно да възникнат неотложни работни ангажименти, които трябва да бъдат свършени. Финансово благополучие и късмет.

Везни 

Чакат ви много ангажименти, за това не се разсейвайте със странични неща. Вслушайте се в съветите на близък човек и с радост ще откриете добра перспектива за себе си. Не се заемайте с прекалено много дейности наведнъж, но дори и да го сторите, ще се справите. Спортувайте.

Скорпион

Избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.

Стрелец

Денят е изключително подходящ за нови и нетипични за вас начинания във всяко отношение. Играли ли сте тенис, готвили ли сте някога нещо екзотично, опитвали ли сте си късмета в хазартни игри? Всичко това е незначителна част от нещата, които може да привлекат вниманието ви. Издигане в службата и напредване в кариерата.

Козирог

Използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен колега. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех. Любовно огорчение.

Водолей 

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място.

Риби

Работете за подобряване на взаимоотношенията с хората от обкръжението ви и ще разширите обхвата на интересите си. Последното е важно, защото ще ви донесе нови възможности за развитие и печалби. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, поради съкращения или други причини.