close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 декември 2017 г.

horoskop 28

Овен

Има голяма вероятност днес да получите оферта, която може да ви донесе освен голям престиж, и увеличение на заплатата. Сега не е момента да се отпускате. Покажете най-доброто от себе си и не изпускайте тази златна възможност.

Телец 

Следейки събитията около вас и от позицията на реалисти, ще набележите конкретни стъпки в подкрепа на собствения си просперитет. За някои той е важен в професионалната сфера, за други във финансовата или в личния ви живот, но във всички случаи няма да останете безучастни свидетели, а ще действате.

Близнаци

Преминавате през фаза на натиск от страна на шефовете, но сте много добри в изпълнението на задачите си, като се стараете до съвършенство в детайлите. Така че продължавайте в тоя дух. Уверете се какво искате от любовта и действайте смело.

Рак

Опитайте се да не разочаровате хората, които имат по-голяма власт от вас. Възможно е репутацията ви да пострада доста, ако влезете в пререкание с началниците си. Не започвайте война, която не можете да спечелите.

Лъв

Ако колега се опитва да ви привлече за собствената си кауза, ще се наложи да откажете. В нейния център стоят лични интереси, а не тези на колектива. Ако се поддадете накрая ще се окаже, че работите за чуждите амбиции.

Дева

Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.

Везни

Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.

Скорпион

Единственият начин да се справите с разочарованията, както на работното място, така и в личния живот, е да се усмихнете широко и да се правите, че не ви влияят.

Стрелец

Водени от прагматични мисли и действия ще намерите правилното решение на наболял проблем. Споделяте опита си с околните и това повишава авторитета ви. С привлекателна личност, която споделя вашите интереси ще задълбочите отношенията си. Не се колебайте да покажете чувствата си. Други ще се насочат към повишаване на квалификацията си.

Козирог

Запазете вълненията си и не споделяйте мнението си от околните с когото и да е. Сред тях има такива, които биха се възползвали от пропуските ви и биха ви навредили. Запазете енергията си за своите си дела. Предстоящо пътуване изисква да започнете подготовката от сега.

Водолей

Работата напоследък ви идва в повече, затова оставете този ден за почивка. Отидете на кино, изберете нещо, което няма да ви натовари емоционално. Ако имате възможност заминете някъде за кратко, ще се почувствате освежени.

Риби

Ако си извадите изводи от недостатъчна информация, може да се окаже, че правите огромна грешка. Всъщност, фактите говорят достатъчно и вашата намеса в нещата дори не е наложителна. Не се забърквайте в неща и отношения, които не ви влизат в работата.