close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 декември 2018 г.

horoskop 28

Овен

С добре обмислени решения ще се застраховате срещу евентуални пречки към постигане на целта ви. Бъдете гъвкави и сговорчиви, съобразете се с изискванията на околните и ще получите подкрепата им. Всичко, на което посвещавате вниманието и труда си ще ви носи удовлетворение.

Телец

Давайки простор на творческите си виждания за решаване на проблемите, стоящи пред вас, ще ускорите делата си. Няма да ви липсва и подкрепа, както и възможност за договаряне на проекти и условия за изпълнението им. Покажете се от по-добрата си страна и ще имате предимство.

Близнаци     

Съвсем основателни са надеждите ви свързани с ваш близък. Непредвидените обстоятелства не бива да ви разколебават. Имайте му повече доверие. Деловите ви ангажименти няма да ви оставят много свободно време, а и днес като че ли то не ви липсва кой знае колко.

Рак

Любовта ви вдъхновява и дава сили да се усъвършенствате. Това благоприятства връзката ви и ви прави щастливи. Ще имате избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. Доброто ви настроение е гаранция за пълноценно изживян ден. Обърнете внимание на здравето си.

Лъв

Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.

Дева

Всичко, което вършите днес ще е с бързината, която околните очакват от вас. Имате късмета да работите с хора, с които се разбирате чудесно и затова и резултатите, които постигате са впечатляващи. Успявате да овладеете положение, което иначе би могло доста да навреди на работата ви досега. Радвате се на подобрените си отношения с човек, на когото особено държите.

Везни

Станете дискретни по отношение на финансовите си дела и не споделяйте пред когото и да било развоя на събитията. Ще останете очаровани от една романтична личност и е възможно интереса ви да стане дълготраен. Получавате добри новини от ваш близък в чужбина. Притесненията свързани със здравето ви отшумяват.

Скорпион    

В търсене на най-доброто решение за бъдещето си ще откриете неподозирани свои възможности. Подкрепа ще срещнете, ако насърчите и други с идеите си. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.

Стрелец

Сами изберете онова, което е най-близко до вас и на него посветете енергията си. Сигурно е, че ще имате успехи. С участието си в съвместно мероприятие ще подобрите финансите си, а от друга страна ще наваксате пропуски, ако установите такива. Самостоятелните изяви ще подобрят самочувствието ви.

Козирог

Съзнателно се изолирате от всички, които ви заобикалят. Не отблъсквайте опитите на околните да ви помогнат. Техните съвети ще са ви необходими, за да излезете от затруднението, в което се намирате.

Водолей

Съсредоточили сте се върху успехите на другите и недооценявате собствените си постижения. Огледайте се и ще откриете неподозирани до момента възможности. Повярвайте си и не оставяйте завистта или други подобни чувства да ви пречат. Работете всеотдайно и насърчавайте и партньорите си към това.

Риби

Предстои ви ден изпълнен с успехи и положителни емоции. Справяте се с лекота с въпроси, които сте считали за трудни. Постигате значителен напредък в област, която изисква бързата ви съобразителност. Ваш приятел ще сподели нещо важно за себе си. Бъдете по-внимателни в личен план.