close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 декември 2019 г.

horoskop 28

Овен             

Причини, които не можете да предвидите ще променят програмата ви. Не се притеснявайте, ще бъде за добро, колкото и невероятно да ви изглежда на пръв поглед. Няма да се откажете да търсите най-доброто за себе си, с което ще създадете условия то да се случи. Съзнателно ще привличате около себе си хора, които споделят интересите ви, от което ще спечелите всички.

Телец

Възможни са здравословни неразположения породени от времето или от невнимание. Харесвани от вас неща и хора ще станат достъпни и с радост ще им се посветите. Живота ви ще се промени в положителна посока, ако търсите и виждате доброто около себе си, а не сивота и незаинтересованост към всичко.

Близнаци

Възможни са затруднения в общуването, но бързо ще влезнете в общия тон и ще подобрите отношението си към детайлите. С цената на повече усилия ще намерите правилното решение на проблем, който ви притеснява. Настроението и самочувствието ви ще се подобрят от новостите, които предстои да научите.

Рак

Днес ще имате възможността да си починете движейки се. Имате нужда от промяна на обстановката, затова няма да откажете предложение за пътуване или за нещо различно. Бъдете по-търпеливи със сърдечния партньор и по-склонни да проявявате разбирате към въпросите, които го вълнувате. В противен случай рискувате да помрачите отношенията си.

Лъв

С приветливото си поведение ще предразположите отсрещната страна да изслуша търпеливо доводите ви и заедно ще намерите решение на общ въпрос. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви развълнува приятно.

Дева

Ще търсите разнообразието във всичките му проявления, отдавайки предпочитание на силните емоции. Никой няма да ви разколебае, дори и намеренията ви да не съвпадат с тези на околните. Доверието във вас ще расте, с действията си привличате интереса на голям кръг от хора, но трябва и да го задържите.

Везни

По възможност разпределете ангажиментите си така че да можете да вместите и внезапно изникнали задачи. Много е вероятно те да се окажат много по-важни от рутинните ви занимания, но това няма да стане ясно преди да се заемете с тях. Не пренебрегвайте задълженията си към близките. Днес някой от тях разчита на съдействието ви.

Скорпион

Очертава се един приятен ден в семейна обстановка, стига самите вие да не допринесете с нещо за помрачаването й. Опитайте се да изказвате само положителни мнения по адрес на близките си, като им спестите критичните си оценки. Имате нужда от спокойствие, направете всичко възможно за да си го осигурите.

Стрелец

Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока.

Козирог

В състояние сте да насочвате събитията в посоката, която желаете и това е факт. Доверете се на уменията си, като не злоупотребявате, а ги използвате за хуманни цели. Ако измежду вас има недоволни, да потърсят причините за неудобствата в живота си. Може би има какво да променят в себе си, за да станат печеливши позициите им.

Водолей

Твърде възможно е днес да се окаже, че ще трябва да се откажете от част от намеренията си, за да успеете да осъществите други. Като цяло този ден е свързан с взимането на нелеки решения, към които трябва сериозно да се отнесете. Добре ще е ако споделите вижданията си по определени въпроси с хора, на които имате доверие.

Риби

Отношенията ви с любимия човек отново навлизат в желаната от вас насока. Днес ще имате добрата възможност да го изненадате приятно. Получавате много добри отзиви за работата си през седмицата. Не допускайте хорските приказки да ви влияят при взимането на решения днес. Ако сте сигурни в нещо, просто го направете.