close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 декември 2022 г.

horoskop 28

Овен

Добре съзнавате сериозността на задачите си и пристъпвате отговорно към изпълнението им. Това ще повиши доходите ви, а с тях и удобствата в живота на семейството ви. Развитията в делата на близък човек ще внесат успокоение в душата ви. Подкрепа от приятел, която може да е и чисто духовна, но безценна за вас.

Телец

Отделете повече внимание за общуване с децата и близките ви хора. Мислите и енергията, която обменяте не може да се сравни с нищо друго. Наред с това се погрижете и за себе си, не пренебрегвайте личните си нужди и здраве. Слушането на тиха и приятна музика ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.

Близнаци

Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.

Рак

Днес предизвиквате интерес където и да се появите. Успехите ви може и да не станат достояние на околните, но обаятелното ви присъствие със сигурност няма да остане незабелязано. Занимавате се с въпрос, който ще ви отнеме доста усилия и време, но бъдете сигурни, че усилията ще си струват. Приятел има нужда от помощта ви.

Лъв   

Нови въпроси от ежедневието и професионалната ви заетост ще занимават вниманието ви днес. Не се ангажирайте прекалено с проблемите на околните, вашите са не по-малко важни, спешни и значими, така че помислете и за себе си. Течащите трансформации ще доведат до пробуждане и повече яснота в личния ви живот.

Дева

Ако не се впускате в излишни спорове, а запазите добрите си отношения с околните ще се чувствате спокойни и работоспособни. Не е нужно да демонстрирате интелектуалното си превъзходство, това е спорен въпрос. Парите ви привличат силно, но днес трябва да се ограничите с по-малко средства.

Везни

Приемайте хората с техните недостатъци и не се опитвайте да ги променяте. Така ще ви е по-лесно, в противен случай рискувате да ги дистанцирате от себе си и това ще ви натъжи. Освободете съзнанието си от натоварващи мисли и насочете енергията си към важните за вас неща. Ще има и какво да ви радва днес.

Скорпион

Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.

Стрелец

Ще създадете нещо ново и вълнуващо, което за някои може да означава и нова любов. На работното място отношенията и делата ви се развиват благоприятно за вас, имате увереността, че вървите в правилната посока. Бъдете внимателни към човека, който ви помага, без да натрапва чувствата си.

Козирог

Силни емоции в личния ви живот ще ангажират вниманието ви и едва ли ще разберете, кога сте реализирали солидни приходи. Имате невероятни партньори и е добре да им засвидетелствате благодарността си, но едновременно с това не бива да губите от личното си достойнство. Нека честността прозира от всеки ваш жест. В семейството проявете повече толерантност и грижи към децата.

Водолей

Част от срещите ще разнообразят деня ви, но ще има и такива, които ще ви натоварят. Бъдете реалисти и не търсете на всяка цена бърза печалба, за да не останете разочаровани. Също така не споделяйте намеренията си с новопоявили се в живота ви хора, може да ги видите реализирани от друг.

Риби

Има надежда за всичко, продиктувано от добрите ви намерения. Силни сте и ще се справите. И още нещо, за много хора сте опора, за това не изказвайте съмненията си на глас. Изслушвайте и вземайте инициативата, бъдете полезни и съдбата ще се погрижи за делата ви. Предстоят ви победи.