close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 май 2018 г.

horoskop 28

Овен

Емоционален ден, изпълнен с какви ли не предизвикателства. С каквото и да се заемете, със сигурност няма да скучаете, а ще карате хората около вас да се съобразяват с желанията ви. На някои им предстои служебно пътуване в чужбина, което отдавна очакват. Подгответе се подобаващо и оставете излишните притеснения.

Телец 

Променените условия по задача или друга ангажираност ще ви мотивират по-добре да завършите в срок започнатото. Не винаги то има отношение към материалната сфера, често се касае за духовни или творчески проекти, каквито не са ви чужди. Интересът ви към някого може да отклони вниманието ви към друг човек, истински влюбен във вас.

Близнаци

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните си планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и особено ако очаквате повишаване на финансовите си постъпления.

Рак

Не подценявайте проблем, свързан с отминали събития. Той ще има своята роля за бъдещето, на което възнамерявате да се посветите. В личните си взаимоотношения ще внесете повече ведрина и така ще потушите създалото се напрежение. Подходът, който сте възприели ще ви носи само добри резултати.

Лъв

С разумните си ходове благоприятствате идеи ви да получат реализация. Ще подобрите бита си, насищайки го с повече удобства, ще решите служебни задачи и ще укрепите отношенията си с близките ви. Ще впечатлявате с енергичност, точност и коректност в постъпките си. В личен план няма да ви липсват изкушения.

Дева

Ще поставите успешно начало на всичко, което планирате и постигнете днес. Не пренебрегвайте съветите към работата ви и вас, но изберете онова, което е най-близко до сърцето ви. Това е гаранция за напредък, а и много неща ще зависят от вас самите. Нечие внимание ще направи вечерта ви прекрасна.

Везни

На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете необходимите усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите. Наред с това трябва да се погрижите и за здравето си, защото са възможни проблеми.

Скорпион

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели, възможен е конфликт на интереси.

Стрелец

Търпението ви е възнаградено. Ще имате възможност да разгърнете потенциала си в реализацията на ваш отдавнашен проект. Бъдете умерени в разхода на енергия. Всяко излишество след време ще се наложи да бъде възстановено, но на по-скъпа цена. Ако трябва да решавате важен за самите вас проблем, допитайте се до интуицията си.

Козирог

Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.

Водолей

Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то.

Риби

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.