close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 март 2018 г.

horoskop 28

Овен

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа.

Телец 

Развитието на събитията днес ще ви обнадежди за всичко онова, което ви е създавало напрежение през последните дни. Усилията ви не са били напразни, резултатите са налице. Те може да бъдат както в бизнеса, така и в личния ви живот. Прибавете към изживяването и емоциите, които ще ви направят щастливи.

Близнаци

Възможно е да получите новини, които ще ви създадат напрежение, но само на пръв поглед. Запазете спокойствие сутринта, тя е спорната част от деня. Нещата сами ще си дойдат по местата. Развлеченията ви днес ще са гарантирани, ако прекарате остатъка от дена навън. Със сигурност няма да скучаете.

Рак

За някои от вас денят е свързан с взимането на много трудни решения. Обмислете добре ситуацията преди да предприемете каквото и да било. Действията ви днес до голяма степен ще предопределят успеха на начинанията ви предстоящата седмица. Отпадането на личен проблем, който ви занимава от доста време, ви носи нужното ви спокойствие.

Лъв

Натоварени сте и това ще се отрази на настроението ви. Въздържайте необузданите си емоции. Укротете страстите и се отдайте на преките си занимания. Проявете и повече разбиране към брачния си партньор.

Дева

Амбицирани сте да запазите позициите си, както и да постигнете целите си. Предвид устремеността и високия ви дух няма съмнение, че ще успеете, а за цената отговаряте вие. Бъдете тактични и потиснете раздразнението си към онези, които стоят по-ниско от вас.

Везни

Ще установите добро сътрудничество с партньорите си, защото сте добронамерени и с желание всички да са щастливи. Но няма да ви липсва желание да се дистанцирате от натрапници и духовно бедни хора. Силни сте, когато имате достатъчно добър мотив за действие и съмненията ви са елиминирани.

Скорпион

Открива ви се сериозен стимул да положите по-целенасочени усилия в дадена област. Всичко е във ваши ръце, така че не губете време и действайте. Не търсете съвети от никого, сами най-добре ще прецените създалата се ситуация. Освободете съзнанието си от излишни мисли и се посветете на главното, което е сега.

Стрелец

Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Козирог

Днес ще разполагате с достатъчно енергия, която можете да използвате с цел постигане на конкретни ваши цели в професионалната сфера. Ще имате възможност да намирате съмишленици и поддръжници сред колеги и делови партньори, което и всъщност ще ви направи много по-силни.

Водолей

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Риби

Денят ви ще бъде натоварен с лични ангажименти, служебна работа и всичко, което изисква внимание и професионализъм. С конструктивните си решения ще спечелите съюзник в лицето на човек, с когото до скоро сте били на различни позиции. Технически затруднения могат да забавят изпълнението на семейна задача, но ще се справите.