close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 март 2021 г.

horoskop 28

Овен

Ако днес полагате усилия да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на движението. Имате нужда от ново самочувствие.

Телец

Предпочитате днес да сте сред семейството си. Имате нужда от почивка и едва ли ще се намери по подходящ момент от този да се разтоварите. За предпочитане е да не се занимавате с нищо, което ще наруши спокойствието ви. Очаква ви приятно предложение от страна на близък приятел.

Близнаци

Много и вълнуващи изживявания ви предстоят днес. Ако изберете да прекарате деня на открито със сигурност няма да съжалявате. Проявете търпение към ваш близък, който на моменти може да ви досади. Духовните ви търсения изглежда са в правилната насока. Ще ви отведат на интересни места.

Рак

Ще намирате общ тон към всеки, с когото обстоятелствата ви срещат и ще се чувствате добре. Може да си позволите повече свобода в харченето, работата ви носи добри доходи, а имате нужда и от обновяване на гардероба. Други ще се занимават с имотна сделка, покупка или продажба, както и подобряване интериора на дома.

Лъв   

Прекалено емоции сте натрупали през изминалата седмица, затова днес ще постъпите добре ако се въздържате от подобни изкушения. Изберете занимания, които изключват напрежение и конфликтни ситуации и се опитайте да си починете и да съберете нови сили. Отдава ви се възможност да научите полезна информация, която може до голяма степен да ви помогне.

Дева

Умеете правилно и акуратно да координирате дейността на много хора. Но не изпадайте в крайности, защото всичко може да свърши зле. Някои от вас ще започнат интимна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Вие ще прецените как да действате съобразно личните си усещания.

Везни

Чуден ден за вас и семейството ви. Спокойствието у дома е ненакърнимо и дори саркастичните ви забележки не могат да го развалят. Приемете професионалните предизвикателства с високо вдигната глава и разбийте конкуренцията, вие сте по-добрите.

Скорпион

Днес ви очакват приятни емоции, тъй като сте заобиколени от хора, които обичате и се чувствате наистина добре. С каквото и да се заемете, вършите го докато не останете удовлетворени от резултата. Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. В най-скоро време ще ви се отдаде възможност да действате по-активно.

Стрелец

Не разгласявайте претенциите си към ваши длъжници или пък запазете в тайна начинанията, които възнамерявате да предприемете в близките дни. Има голяма вероятност някой от хората около вас макар и несъзнателно да ви попречи и доста да ви забави. Ще ви е трудно да се справите сами с голямото натоварване, което ви очаква днес, за това потърсете подкрепата на близките си.

Козирог

Ще се нуждаете от услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Поправете отношението си и ще останете всички доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.

Водолей

Прекарайте този ден почивайки активно т.е. движете се, като по този начин изчиствате съзнанието си от мисли и тревоги. Движението ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък е доста пренебрегвана от ваша страна.

Риби

Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си. По този начин ще затвърдите мнението за себе си, като за праволинейни и коректни хора. Не пренебрегвайте почивката си.