close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 ноември 2020 г.

horoskop 28

Овен

Ще се вълнувате както за личните си дела, така и за бизнеса си. Развитието на отношенията с интимния ви партньор навлиза в нова фаза, по много причини предизвикана от вас самите. Ако те ви носят удовлетворение ги следвайте, но остава спорен въпроса дали е така. Дамите ще приветстват нечие решение, което ще се окаже в тяхна полза.

Телец

С дружелюбно поведение и в конструктивен дух ще преминете през днешния ден, но са възможни и изненади. Потиснете чувствата си за превъзходство и ще станете по-убедителни, стига да сте наясно какво искате. Финансови придобивки и романтични вълнения, особено за онези, които са изгубили вярата си.

Близнаци

Използвайте въображението си, като го насочите в позитивна посока, може да стигнете до интересни прозрения. Станете по-търпеливи и толерантни към близките си, не ги притеснявайте, заради мнимите си тревоги. Добри отзиви ще получите за предложена от вас идея и това допълнително ще ви мотивира да работите в търсене на оригинални решения.

Рак

Усетът ви за красивото ще ви помогне да изпитате много емоции, кога добри, кога по-добри. Предложение за нова или допълнителна работа ще ви направи по-щедри, но не харчете неразумно. Много от вас ще са привлечени от мисли за развлечения, може би, защото има някой, който силно ги привлича.

Лъв

Не унивайте, ако по-често срещате препятствия по пътя си днес. Действително ще ви е трудно, но съхранете доброто си настроение и ведро излъчване. Така ще привличате светли сили и с основание ще можете да се надявате на подкрепа. Една приятна среща ще ви покаже чувствата на някой към вас.

Дева  

Съдбата е благосклонна към вас. Без много усилия ще пожънете големи успехи. Личният ви живот ви носи приятни емоции. Среща с ваш близък ще повиши настроението ви, а вечеря навън с любимия човек е един от най-добрите варианти за края на деня. Радвате се на споделени чувства и общи бъдещи планове.

Везни

Въпреки неудачите, които мислите, че ви преследват нямате сериозни основания да сте притеснени. Текущите задачи ще ги решавате в движение, без да влагате прекалено емоции в тях. Не вземайте страна в спор, ако пряко не ви засяга. Потърсете приятелите си и споделете вечерта с тях, ако се чувствате самотни.

Скорпион

Стремежът към промяна на мнозина от вас, най-сетне ще бъде удовлетворен. Неочаквано събитие ще даде нова и желана от вас насока на живота ви. Предпазливостта при вземането на решение няма да ви навреди, но не се бавете много. Очакват ви романтични мигове с някого, с когото живота ви е срещнал отново, и този път може би завинаги.

Стрелец

Благоприятните възможности за удовлетворяващи ви реализации идват една след друга. Бъдете уверени в себе си и действате, независимо, че ви се увеличават отговорностите. Работата е нещото, което ви държи будни и ви прави активни. Любими занимания може да ви отведат далече от къщи, споделете тези моменти с обичани хора.

Козирог

Ще наваксате с изостаналите си задачи и ще ви остане време за лични занимания. Някои ще предпочетат да се срещнат с интересуващи ги хора, измежду които и любим човек. Ако продължавате да сте прекалено придирчиви към него, рискувате да го загубите. Културен отдих би ви се отразил добре – духовно и емоционално.

Водолей

Нуждаете се от разтоварване. Дори и да се наложи да пренебрегнете някого, не позволявайте да ви ангажират с чужди задачи. Изберете място, където ще се чувствате добре, насладете се на духовни удоволствия, дайте път на собствените си желания. Пътуванията ще са съпроводени с повече напрежение, за това повишете бдителността си.

Риби

Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано. Запазете добронамереността си към всички от обкръжението ви, това ще ви помогне да се концентрирате върху важните за вас дела.