close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 октомври 2017 г.

horoskop 28

Овен

Ще попаднете в печеливша ситуация, за което ще ви помогнат верни приятели. Не мислете, че амбициите ви са прекалено високи, възможно е резултатите да надхвърлят очакванията ви. Необходима е повече упоритост от ваша страна, а не да се отказвате при първата трудност. Бъдете постоянни.

Телец 

Проявявайки непримиримост към нередностите около вас, ще си навлечете главоболия и обтягане на отношенията с определени хора. Наясно сте с претенциите си, но не изпадайте в крайности, очаквайки бърза промяна у другите. Това ще породи разногласия помежду ви, които могат да предизвикат раздели.

Близнаци 

Вашият живот ще бъде засегнат най-вече във финансов аспект. Бъдете внимателни с банкови транзакции, застраховки и т.н. Напрежение може да се зароди и с партньора заради парични въпроси. Излезте от ситуацията без да навлизате в излишен конфликт.

Рак

С вяра в силите си ще постигате лесно всяко свое начинание. Няма да се колебаете и да рискувате, но бъдете внимателни. Особено във финансовата сфера. Осигурете си стабилен гръб преди да се заемете с малко познати ходове. Жените от знака да бъдат по-търпеливи в желанията си.

Лъв

Днес заложете на активна почивка и релаксиращи занимания. Поне в този ден не мислете за настоящи събития и работни ангажименти.

Дева

От вашата отговорност зависи доколко ще съумеете да подготвите почвата за успешния ход на предстоящи събития. Ако сте достатъчно настоятелни, можете да се надявате на очаквана развръзка. Позволете си и малко време за себе си. Имате нужда да останете сами. Не се колебайте да си осигурите това, което душата ви иска.

Везни

Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности за приятно и освежаващо прекарване на почивните дни.

Скорпион

Ще се занимавате с неотложните си задачи, абстрахирайки се от дребните неща. Не пропускайте и да се усмихвате, с приветливото си излъчване можете да отваряте затворени врати. За да се стигне до разбирателство с партньора си ще трябват компромиси, но вие си знаете.

Стрелец

Чувствате се свободни и уверени. Не ви терзаят никакви колебания и се радвате на завидна душевна хармония. Близките ви търсят опора във вас. Денят е забележителен за вас. Може да очаквате всичко. Предизвикателства от всякакъв род, ще проверят личната ви сила. От вас зависи дали ще се справите, но със сигурност притежавате необходимото за да го сторите.

Козирог

Не превръщайте емоциите си във водещи, следвайте разума си и ще си спестите разочарования и неприятности. Озадачавате партньорите си с поведение, което никой не очаква от вас. Не допускайте проблемите да ви променят в неблагоприятна посока. Имате сили да се справите, направете го.

Водолей

Не всичко, с което ще се занимавате днес ще ви носи удовлетворение. Възможни са главоболия и други неприятни емоции. Въздържайте се да правите оценки на другите и ще си спестите част от нервите. По-лесно ще стигнете към сърцето на любимия си, ако проявите разбиране към проблемите му.

Риби

С чувството си за отговорност и коректност ще се справите блестящо в ситуация, в която мнозина други биха се компрометирали. Великодушието и честността ви са основното ви преимущество днес и със сигурност ще се справите достойно. Начинанията на мнозина от вас са свързани с множество интересни срещи.