close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 октомври 2018 г.

horoskop 28

Овен

Имате доста планове за този ден, които биха могли да бъдат чудесни ако се захванете сериозно с осъществяването им. Често обаче те надхвърлят възможностите ви, затова се заловете с онова, което можете да свършите за момента. Изпълнете обещанието си към свой близък, дори това да ви коства много усилия.

Телец

Много от вас ще използват времето си за почивка и развлечения в компанията на близките си хора. Нещата ще се подреждат добре за вас и ще оставате доволни от случващото се. Приемайте градивно критиката, направена ви от хора с които работите. Има неща, върху които трябва да се замислите и коригирате.

Близнаци

С лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Рак

Ще получите възможност да се реализирате в област, която силно ви привлича. Личните ви изяви ще ви направят по-нетърпеливи, но не се притеснявайте. Говорите много и не винаги само това, което е нужно. Хорските проблеми могат да ви отегчат, но покажете разбиране и потиснете раздразнението си. Във ваш интерес е.

Лъв

Денят ви ще премине спокойно и ще се радвате на семеен уют и релакс. За необвързаните се очертават нови любовни вълнения. Телефонно обаждане ще ви напомни за дадено обещание.

Дева

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Везни

Въпреки, че имате желание тази неделя да си останете вкъщи, това ваше желание няма да може да се реализира. Ще ви поканят на вечеря, която няма да можете да откажете. Хора, които отдавна не сте виждали, имат приятна изненада за вас.

Скорпион

Този ден не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Стрелец

Денят е подходящ за среща със стари приятели или семейно събиране. Забравете поне за малко ангажиментите, които ви очакват през новата седмица и се отдайте на заслужена почивка.

Козирог

Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви подскаже най-подходящия момент за действие. Не прибързвайте. Проявете търпение и си наложете да изчакате. Това ще ви даде по-добра позиция и ще подготви успеха ви. Преценете добре ситуацията и ако се налага потърсете съдействието на приятел.

Водолей

Семейни въпроси и родителски задължения ще ангажират деня на повечето от вас. Други ще работят за интересите си и ще се поздравят с придобивки. В личен план ще се радвате на добро здраве и настроение. За някои нова връзка или друга, не по-малко щастлива развръзка.

Риби

Очаквайте развитие в социален план днес. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.