close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 февруари 2017 г

horoskop 28

Овен 

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Телец 

Срещате разбирате сред близките си днес за нещо, което сте предложили и е от голямо значение за вас. Работете сериозно по осъществяването на намерението си и не се притеснявайте от евентуалните пречки – ще успеете да се справите с тях. Настроението ви е приповдигнато и от обещанието за сътрудничество на човек, с когото работите добре.

Близнаци 

За­бе­ле­жи­тел­на пред­прием­чи­вост прояв­яват да­ми­те Близнаци. Вторник е ус­пе­шен ден и въп­ре­ки някои неу­дов­лет­во­ри­тел­ни ас­пек­ти от фи­нан­со­во ес­тес­тво, ще се рад­ва­те на пос­ти­же­ния­та си. В служ­ба­та ще дей­ства­те в съд­ру­жие и ще пос­тиг­не­те ре­зул­та­ти, кои­то на­пъл­но ще ви за­до­волят. Па­зе­те се от мо­ше­ни­чес­тво и не допускайте лицемерите близо до себе си.

Рак

Не всичко, с което се захванете днес ще ви носи резултата, който очаквате. Важно е да не взимате присърце нещата, а уверено да крачите напред. С администрацията ще успеете да се преборите без катаклизми. В служебен план са възможни напрежения, които могат да бъдат преодолени, само ако отстъпите крачка назад. Това няма да злепостави авторитета ви, а само ще го затвърди.

Лъв

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани. Всяка крачка встрани може да ви коства много.

Дева 

Зачитайки мнението и труда на другите, си осигурявате подкрепата им за случаите, когато ще ви е нужна. И не само заради себе си, но и защото имате положително отношение към хората и живота, което е по-ценното в случая. С подходящи за интересите и желанията ви развлечения ще се спасите от стреса.

Везни 

Не се колебайте да загърбите професионалните си ангажименти ако ви се отдаде тази възможност. Посветете свободното си време на дома, децата или любимия човек. Бъдете по-търпеливи в отношенията си с околните.

Скорпион 

Правите точно обратното на онова, което е във ваш интерес. Пренебрегвате ценни съвети на близките ви хора. Вслушайте се в думите им, те не биха ви навредили. Изпълнени сте с енергия, намерете начин да изразходвате част от нея.

Стрелец 

Справяте се блестящо в непривична за вас сфера. Може би днес ще разберете за неподозирани свои таланти. Имате възможност да се изявите в най-добра светлина. Привличате вниманието на хора, които могат да ви бъдат много полезни за в бъдеще. Уговорка, свързана с делови ангажимент отпада и ви спестява много време и усилия. Ще се окаже, че притесненията ви в тази насока са неоснователни.

Козирог

Възможностите ви за разширяване на бизнеса са изявени, стига да сте активни и да не оставяте нещата си сами да се движат. Водете си отчет за разходите, за да излязат сметките ви. Ще получите подкрепа и информация, с чиято помощ ще реализирате търговска сделка. Време е да помислите за себе си.

Водолей 

По-често ще се вслушвате в интуицията и усещанията си, опитвайки се да предугаждате събитията. На моменти ще ви се отдава и това ще ви заинтригува, но бъдете търпеливи. Някои ще получат предложение за участие в започващ проект. Семейството съзнателно ще ви подкрепи в тази посока, разбирайки колко важно е това за вас.

Риби

Без изненади ще премине деня ви. Емоциите няма да ви владеят прекалено, поради занижените ви амбиции. Успехът изисква да станете повече организирани и старателни в работата си. Бизнес-новина или друга важна вест ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към активност, за да не пропуснете момента.