close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 февруари 2021 г.

horoskop 28

Овен

Настроението ви е прекрасно, а желанието да помагате на околните е непреодолимо. За щастие днес ще ви се открият много възможности в тази насока. Няма да пестите силите си и ще зарадвате много хора, удовлетворението ви е несравнимо.

Телец

Няма да ви е лесно да свършите онова, което сте отлагали през изминалата седмица, и което ще ви бъде от полза за следващата. Старайте се да бъдете полезни и на околните, така ще се чувствате по-пълноценни. Приятели ви предлагат развлекателно пътуване. Помислете добре преди да откажете.

Близнаци

Нуждаете се от повече разнообразие и ведрина в общуването. Запазете усмивката си и не бъдете прекалено настоятелни да свършите всичко и непременно днес. Вечерта ще останете приятно изненадани от нечии жест на внимание, с което ще промените отношението си към инициатора.

Рак

Ангажирането ви с много задачи не се отразява благоприятно на психическото ви и физическо здраве. Осъзнайте се навреме, рискувате да си навлечете сериозни проблеми, ако упорствате и продължавате да се товарите сами. Пътуванията ви ще бъдат успешни, ако вземете предвид съветите.

Лъв   

За разлика от други вие ще сте във форма за работа, срещи и пътувания. Знаете как да организирате работата и екипа си, за да постигнете повече. Уреждане на битов въпрос също влиза в програмата ви, но все пак щадете здравето и нервите си. Любовта ще ви донесе много и хубави изживявания днес, като подготовка за утрешния ден.

Дева

Подхождате великодушно към грешките на другите. Въпреки, че и вие сте засегнати, запазвате доброто си отношение. Печелите симпатиите и доверието на околните. Помагате на някой да излезе от трудното положение, в което се намира в момента. Съвсем скоро той ще ви се реваншира по впечатляващ начин. Добротворчеството днес особено ви се отдава.

Везни

Създайте си занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени, но и практични. Избягвайте рисковани начинания. Моментът не е добър за подобен род дела. Дарованията ви ще напомнят силно за себе си и ще имате интересни изяви.

Скорпион

Предпочитате да си останете у дома днес и да прекарате повече време сред семейството си. Работата по дома ще ви се стори приятна и разтоварваща. Заемате се с нещо, което не сте правили досега, но сте особено въодушевени да се научите. Поощренията на околните съдействат за успеха ви. Приятел иска услуга от вас, не му отказвайте.

Стрелец

Неизчерпаеми сте откъм идеи за днешния ден. Едва ли ще успеете да свършите всичко, което сте си наумили, затова не си правете толкова смели планове, за да не останете разочаровани. Настроението ви е чудесно и където и да отидете сте желан събеседник. Зарадвайте човека до себе си с нещо, което знаете че ще му хареса, той ще оцени жеста ви.

Козирог

В добро разположение на духа сте. Имате избор, трябва само да прецизирате възможностите си. Среща с приятел от миналото ще ви настрои на отминали вълни. Не пренебрегвайте личните си задължения. Имате нужда от разтоварване, затова не се преуморявайте излишно, а се забавлявайте.

Водолей

Успехът ще дойде, ако вярвате в себе си и в онова, в което правите. Откритостта ви днес няма да се толерира, не споделяйте излишно и не разголвайте душата си пред случайни слушатели. Ако още не сте решили къде да почивате, сега е момента да изберете мястото за ваканцията си.

Риби

Дайте повече свобода на партньора си, не го ограничавайте в желанието си да бъде само ваш. Повярвайте, това е начина да го задържите до себе си. За бизнеса имате интересни идеи, но първо трябва да ги детайлизирате, преди да започнете работата си по тях. Станете по дружелюбни и не хитрейте на дребно.