close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 юли 2017 г.

horoskop 28

Овен

Доброто ви настроение днес ще ви спаси от неприятни разправии у дома. С лекота ще се справите с проблемите и ще възстановите добрите отношения. Ще ви хрумнат интересни идеи за деня и няма да имате време да се занимавате с глупости. Очертават се приятни мигове в компанията на желан човек. Вероятно е това да стане след неочаквана среща.

Телец 

Избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. По-добре е да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие.

Близнаци 

С нестандартен подход и желание ще се впуснете в реализация на плановете си. Но има граници на натоварване. Освободете се доколкото ви е възможно от чуждите грижи. В живота ви скоро ще се появи нов човек, към когото ще изпитвате силна привързаност и уважение.

Рак

Този петък не бива да забравяте, че сте дали обещание на ваш близък приятел. Той действително има нужда от помощта ви и тя дори е решаваща за него. Не се бавете. В любовта ви чака романтична изненада още по средата на деня. Ще трябва много да се постараете да отвърнете на романтичния жест.

Лъв

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте точни в преценката си относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Работата в екип не е препоръчителна.

Дева

Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.

Везни

Денят може да ви изненада с интензивността си. Ще имате чувството, че днес всички са се сетили да ви се обадят и да ви предложат да се видите. Ще ви е нужно да си запишете срещите, за да не пропуснете някого.

Скорпион

Предпочитате да си почивате днес и да не се заемате с конкретни ангажименти. Противно на очакванията ви обаче твърде възможно е да ви се наложи да свършите нещо важно. Бъдете спокойни, че ще останете доволни от резултата. Отношенията ви със сърдечния партньор са обтегнати, помислете дали не е по ваша вина. Имате възможност да поправите своя грешка.

Стрелец

Успешни финансови начинания, които ще ви осигурят средства и дадат възможности за удовлетворение на личните ви нужди. Очаква се да имате повече вълнения днес, но запазете приветливото си отношение към хората около вас. Дамите ще изживеят приятни изненади, отнасящи се до емоционалния им живот.

Козирог

Прекомерната взискателност към подчинените не е най-доброто решение за момента. Не изневерявайте на себе си и се дръжте адекватно на ситуацията. Отношението на партньорите ви е показателно в това отношение. Спомнете си, че притежавате и чувство за хумор. Може да се окаже много полезно.

Водолей 

Този ден ще бъде един от запомнящите се в живота ви. Преживяното ще е ценно за вас, защото ще се случи пренареждане във вътрешното ви отношение към важна за вас тема.

Риби

Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чиито авторитет е безспорен. Наученото ще ви помогне и при следващи подобни случаи. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели.