close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 юни 2018 г.

horoskop 28

Овен

Денят ще е благоприятен за работа с администрацията. С лекота ще преодолявате препятствията, идващи от несъвършенството й. Трасирате път, водещ ви до целта. Енергиен подем на всички нива. Доволство от постигнатото. Приятни емоции, идващи от още по-приятни изживявания.

Телец

Чувствате се стресирани, време е да подобрите ежедневието си, навиците си, и да поработите върху себе си. Погрижете се за здравето си. Необходим е и профилактичен преглед при лекар, за ваше успокоение. Избягвайте конфликти с колеги.

Близнаци

Ще ви занимават въпроси, свързани със здравето и духовната ви устойчивост. Погрижете се за нуждите си, движете се повече и потискайте тревожните си мисли. Самочувствието ви привлича хора, с подобна на вашата житейска философия и дано това ви направи по-приветливи и сговорчиви.

Рак

В кариерата ви и отношенията в семейството може да се появят конфликти. Емоционално заредени сте и е възможно да страдате покрай най-близките си. Готови сте обаче драматично да промените някои неща. Възможна е продажба или прехвърляне на собственост.

Лъв

Имате високи изисквания, с които понякога дистанцирате околните. Не го правете с цел да изтъкнете значимостта си, защото ефекта ще е за ваша сметка. Високото темпо, което налагате може да ви доведе до състезание със самите себе си. Не пренебрегвайте потребностите си. Общуването с приятели ще ви помогне да се разтоварите от напрежението и да подобри настроението си.

Дева

Без да ви липсва решителност, ще работите и ще се реализирате, преодолявайки възникващите затруднения. Добронамерено ще се отнасяте към другите участващи в събитията и заедно ще постигате набелязаните общи цели. Ако имате колебание за ново начинание, консултирайте се с бизнес – партньорите си.

Везни

Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.

Скорпион

Въпреки отговорното ви отношение към всичко, което правите има и други неща, на които трябва да обърнете внимание. Запазете доброто си отношение и не бъдете прекалено строги към онези, които ви показват привързаността си, макар и от разстояние. Заслужават повече внимание, няма да ви струва много.

Стрелец

Избягвайте всички драми днес. Може дадена ситуация наистина да не е ок, но с повече разговори с близките ви, отново ще постигнете хармония в живота си. Възможно е да има леко напрежение в отношенията с партньора. Следва силно емоционален период. Пазете нервите си и се осланяйте на дипломацията.

Козирог

Без ограничения в мисленето и с разширено съзнание ще пристъпите към своите си дела. Показвайки добронамереността си към всички, с които живота ви среща, печелите приятели и им помагате по-лесно да се справят с проблемите си. Лично за себе си ще търсите разнообразие от ежедневието сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Водолей

Ще ви се наложи да съкратите разходите си. Опитайте да увеличите доходите си с допълнителна работа. Внимавайте да не попаднете в рискова ситуация. Ще бъдат засегнати взаимоотношенията ви с любимите хора.

Риби

Делови задачи ще направят утрото ви по-ангажирано, но ще си оставите време и за приятни занимания. Сред тях ще отделите внимание на приятелска сбирка, поводът е ясен и няма да го пренебрегнете. Решаване на семеен или битов въпрос ще ви накара да потърсите нечие съдействие.