close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 август 2018 г.

horoskop 29

Овен

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.

Телец

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока. Очаква ви изненада от близките и покупка на желана вещ.

Близнаци

Успешен ден, както на работното място, така и в личен план. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи. Пилеенето на енергия ще ви лиши от възможността да направите нещо значимо за себе си.

Рак

Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни приятни моменти с представители на вашето семейство. Не пренебрегвайте интимната си половинка, тъй като проявеното от вас безразличие може да ви навлече неочаквани главоболия. Финансовото ви състояние ще се съхрани непоклатимо.

Лъв

Важността на задачите ви изисква да пренебрегнете други, не толкова спешни и акцентирате вниманието си върху първите. Добре свършената работа ще ви донесе придобивки в материален план, в противен случай са възможни загуби. Изпипвайки детайлите професионално, по-лесно ще преодолеете едно препятствие и ще продължите напред.

Дева

Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела. В състояние сте с гъвкавата си и прагматична мисъл да постигате всичко, което желаете, стига да го поискате.

Везни

Чака ви много работа днес, затова отрано бъдете готови за напрегната програма. Запознавате се с нови аспекти от работата си, върху които ви предстои да работите за в бъдеще. Не подценявайте съвета, който получавате от ваш близък приятел, бъдете сигурни, че можете да му се доверите. Вечерта ще имате шанса да поговорите с човека, за когото непрекъснато мислите.

Скорпион

За вас денят е удобен момент да се справите с емоциите си и с личните си и професионални взаимоотношения с хората около вас. Пред вас ще се отворят нови, неочаквани бизнес възможности. Не позволявайте да ви се изплъзнат. Потърсете си работа, ако в момента сте безработни.

Стрелец

Налага се да се адаптирате бързо към промените в професионален и личен план. Следващите дни може да се окажат решаващи за евентуално начало на връзка, сключване на брак или за развитието на друг вид важни събития.

Козирог

Успешните ви изяви напоследък повишават авторитета ви и няма да сте изненадани, когато получите добра оферта за нова работа. Обсъдете я с близките си, но не се колебайте дълго време. Независимо от това останете верни на себе си и на усещането си за лична свобода. Вие най-добре знаете какво означава това.

Водолей

Отношенията ви с околните ще разцъфтят. Това е валидно както в работен, така и в личен план. Проектите, с които сте се захванала, най-сетне ще получат желания успех. Бъдете внимателни със здравето си, тъй като има риск от вируси.

Риби

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.