close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 август 2020 г.

horoskop 28

Овен

Споделете деня си с любимите ви хора. Ако има за какво изяснете неразбирателствата си. Умеете да убеждавате, така че за деловите измежду вас денят може да е и успешен. Активността ви на работното място ще бъде силно изразена и това ще се отрази и на парите ви.

Телец

С нагласа сте да се ангажирате и с чужди проблеми в името на доброто разбирателство, но помислете. Много скоро може да се окажете в трудна ситуация, изпадайки в невъзможност да свършите работа и то не по ваша вина. Ограничете се в своите отговорности и живейте по-спокойно. Нямате нужда от излишни главоболия.

Близнаци

Ще бъдете в добро настроение и с желание ще откликнете на нечия молба. Изненадайте приятно партньора си с подарък или друг жест на внимание. Очакват ви предложения, на които не бързайте да отказвате. Консултирайте се с по-компетентни от вас и тогава вземете решенията си.

Рак

Много вероятно е да станете причина за семейни конфликти, затова навреме овладейте емоциите си. Обърнете посоката и трансформирайте негативната енергия в позитивна. Необвързаните представители на знака ще са обзети от любовен порив. Едва ли ще пропуснете да постигнете онова, което желаете.

Лъв

Направете деня си по-спокоен ден. Големите покупки е добре да почакат. Дайте предимство на домашните ви ангажименти. Там не сте застрашени от изненади, но има неща, които не търпят отлагане. На някои от вас ще им се наложи да потърсят съвет относно предстоящо събитие, касаещо и други хора.

Дева

Ще посветите голяма част от времето си на задачите, които планирате, независимо от количеството работа, която трябва да свършите. Близо сте до целта си, а и резултатите показват, че добре владеете материята. Доброто ви настроение ще се запази и вечерта, очакват ви приятни изненади.

Везни

Днес са възможни непредвидените ситуации. Бъдете готови да променяте плановете си в движение, ако това се изисква от вас. Ваш близък се нуждае от помощта ви, но е възможно да не успеете навреме да се отзовете на молбата му. В личен план предприемате решителна стъпка, която ще доведе до пренареждане на приоритетите ви.

Скорпион

Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.

Стрелец

Служебните задачи и личната работа ще вършите еднакво прецизно и отговорно. Добре е да определите приоритетите си, не за всичко ще ви стигне времето. Ако приемете предложението на любимия ви човек ще имате една наистина романтична почивка за двама. Липсата на едно може да се запълни с изобилие на друго.

Козирог

В семейна обстановка ще потърсите близостта на любимите си хора и ще се насладите на усещането си за взаимност. Ще имате добри взаимоотношения, разбирателство и почивка. Любителите на силни емоции ще останат доволни от вечерта, която ще им предложи предизвикателства.

Водолей

Имате нужда да подобрите формата си и днес е прекрасен ден да предприемете нещо по въпроса. Разтоварваща диета и много движение ще ви накара да се почувствате освежени и бодри. Вашият сърдечен партньор би могъл да ви бъде помощник.

Риби

Смело ще отхвърлите нещата, които ви пречат да се изявите така, както вие предпочитате. Идеите ви са конструктивни и както обикновено ще привличат интереса на повече хора. Симпатиите към човек от обкръжението ви са споделени и ви очаква приятна развръзка. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и брак.