close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 април 2021 г.

horoskop 29

Овен 

С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.

Телец

Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.

Близнаци

Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.

Рак

Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.

Лъв   

Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.

Дева

Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.

Везни

Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.

Скорпион

Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности – отлични перспективи.

Стрелец

Разчитайте повече на себе си в деловата си работа. Не изпадайте в заблуди, приспани от сладки обещания. Преди да пристъпите към конкретни действия пресметнете плюсовете и минусите за да се застраховате срещу евентуални загуби. Имате големи надежди по отношение на сегашната ви връзка, но бъдете повече реалисти.

Козирог

Днес можете да постигнете значителен напредък по интересуващи ви въпроси. Достатъчно е да проявите малко повече инициативност и ще получите много повече отколкото някога сте очаквали. Просто обстоятелствата са благоприятни за вас и ще е жалко да не се възползвате. Чувствате се достатъчно уверени за да се справите с предизвикателствата.

Водолей

Денят ви ще стане по-приятен, ако избягвате спорове и се въздържате от забележки. Открийте за себе си какво ви прави щастливи и го направете, каквито и други въпроси да ви тревожат, ще отстъпят място на по-приятните изживявания. Предстоят ви придобивки, които ще променят бита ви.

Риби

Очаква ви приятен работен ден, заобиколени сте днес от добро настроение и това ще определя и хода на действията ви. Възможно е съвсем импулсивно да решите да направите нещо, което не е влизало в плановете ви за този ден. Допитайте се до мнението на уважават от вас човек по въпрос, който отдавна ви вълнува. Бъдете предпазливи.