close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 декември 2017 г.

horoskop 29

Овен

Днешният ден може да се окаже особено важен за вас. Очаквана добра новина ще ви накара да преразгледате плановете си за близките месеци. Спокойно можете да разчитате на подкрепата на близките си при смелите начинания, които възнамерявате да предприемете.

Телец 

Откриват се нови възможности, които ще подпомогнат бизнеса и ще подобрят физическото ви състояние. Очаквайте предложения за нова работа или промяна в начина ви на живот. Опитайте нови дейности без страх и несигурност.

Близнаци

Припрени сте и не може да си позволите бездействие. Действително, обърнете внимание на нещата, които не търпят отлагане. Но, вероятно ще успеете да свършите само тях. Това няма да ви разочарова, защото ще осъзнаете нуждата от почивка и разтоварване. Вечерта ви очакват по-емоционални моменти.

Рак

Не се разпилявайте в много посоки, предстои ви сериозен ход. Започнете от най-важното за вас и след изчерпване на сериозните причини да сте в делова кондиция, обърнете внимание на развлеченията си. Можете да го направите и удовлетворението ви ще дойде. Оставете другите сами да търсят помощта ви, не се предлагайте сами.

Лъв

Движението и промяната ще ви разнообразят и подтикнат към повече творчество в делата ви днес. Организаторският ви нюх ще се прояви и направи възможна реализацията на мероприятие, среща или изява, за които ще се говори. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи желаните резултати.

Дева

Заемете се за работа и действайте по-активно днес. Денят явно е многообещаващ. Очакват ви различни предизвикателства и интересни контакти, които ще провокират въображението ви. Чувствате се изпълнени със сили и енергия, и способни да се справите с всичко. Настроението ви радва околните и прави атмосферата творческа.

Везни

Недоразумения на работното място ще ви накарат да потърсите нови пътища за реализация. Не се поддавайте на ласкателствата на хора, които ще се стремят да ви изместят. Добре знаете възможностите си и с основание очаквате нужното внимание. Рискът да загубите няма да е голям. Действайте смело.

Скорпион

Вие сте желани събеседници и мнението ви се цени, дори и от хора, които сте считали за неприятели. Свободно излагайте възгледите си, имате какво да кажете. Подобна изява увеличава самочувствието ви, освен това можете да бъдете полезни. Предстояща делова среща ще ви накара да планирате по-ускорено следващите дни.

Стрелец

Към задължения си днес ще пристъпите творчески, влагайки въображение и нов подход, което ще даде резултати. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза.

Козирог

Финансовото ви състояние се подобрява. Имате подкрепата на хората около вас. Някои познанства ще се развият добре и ще изживеете хубави мигове. Време е да се отървете от персони, които не отговарят на вашите разбирания за приятелство.

Водолей

Денят ви ще е натоварен със служебни, обществени и лични ангажименти, и времето ви за отдих ограничено. Бъдете премерени в действията и не хранете големи очаквания от никого, за да си спестите разочарования. Ще се чувствате добре у дома, сред свои. Семейната атмосфера ще ви въздейства позитивно и релаксиращо.

Риби

За Рибите днес е един успешен ден. Внимавайте да не настроите срещу себе си хора, от които зависите. Избухвате лесно и не успявате да контролирате достатъчно емоциите си. Опитайте се да овладеете негативизма, имате нужда от положителни мисли.