close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 май 2017 г.

horoskop 29

Овен 

Приходите ви може значително да нараснат в резултат на блестящото ви представяне на деловата сцена. Цялата ви седмица ще бъде успешна и показателен за това е днешният ден. Близките ви ще са съпричастни на радостта ви, не се самозабравяйте. Предстои ви да свършите още доста неща преди да постигнете окончателен успех.

Телец 

Имате много добра преценка за ситуацията и изглежда знаете какво да правите. Пределно практичният ви подход днес ще се окаже печеливш. Дори да ви се стори учудващо, не се притеснявайте – избрали сте удачен начин да постигнете целта си. Настъпва добър период за вас, бъдете готови да използвате всяка възможност.

Близнаци 

В началото на работната седмица ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Рак

Уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Освобождавайте се от напрежението в личен план, защото то може да нанесе сериозни щети върху интимната ви връзка.

Лъв

Без особени усилия ще привличате вниманието върху себе си. Ако предпочетете своите начини за справяне със ситуацията, ще успеете, макар и с цената на повече усилия, но такива сте вие. Хубаво е да вярвате в себе си, както и да сте умерени в поведението си. В тази връзка не налагайте мнението си на всяка цена.

Дева

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са от щастливците, тъй като ще се окажете на правилното място, в точния момент. Възползвайте се максимално от благоприятното разположение на планетите, както в професионален, така и в личен план.

Везни

Денят ще подложи на изпитание вашата устойчивост в емоционално отношение. Стремете се да не се подавате на манипулациите на делови партньори или колеги. Взимайте разумни решения и не се доверявайте на никого.

Скорпион

Убедеността ви, че само доброто може да помогне на света да оцелее, ще направи общуването и работата ви по-лека. Наред с това ще имате интересни възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и отворени за новостите покрай вас. Започната задача може да ви създаде повече грижи, но няма да съжалявате.

Стрелец

Решително ще отхвърлите всичко, което ви пречи да се изявите по начина, който предпочитате. Идеите ви са конструктивни и с тях ще привличате интереса на повече хора. С човека, когото харесвате ще задълбочите отношенията си, насочвайки ги към желана развръзка. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и брак.

Козирог

Мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Водолей 

Следвайки последните развития в делата си, ще им се посветите без остатък, приключвайки ги навреме и с очакваните резултати. А за някои те ще са наистина впечатляващи, съдейки по финансовото им изражение и лично удовлетворение. Наред с постигнатото до тук, няма да ви липсват и изкушения, с които предстои да се преборите.

Риби

Този ден ще е приятен за вас, главно заради паричните доходи, които отдавна очаквате. Ако имате здравословен проблем, не отлагайте посещението си при лекар. Не бъдете толкова критични към околните, опитайте се да не забелязвате само грешките им. Радвате се на вниманието на любимия човек.