close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 май 2018 г.

horoskop 29

Овен

С воля и упорство нещата при вас си идват на мястото им. Но само вие си знаете какво ви струва това, за това от сутринта ще запретнете ръкави и пристъпите към изпълнение на задачите си. Бъдете търпеливи към спорещите и не изпадайте в крайности, ако трябва да защитавате позициите си.

Телец 

Къде с желание, къде по-малко, ще пристъпите към изчистване на задълженията си, най-вече финансовите. Това ще се отрази на бюджета ви, но трябва да го направите. Важно е и за делата ви, нарушавайки баланса, ще тръгнете в неблагоприятна за вас посока. Запазете приветливостта си, предстоят ви срещи, които ще разнообразят деня ви.

Близнаци

Възможно е днес да ви се наложи да се откажете от някои свои намерения, тъй като моментът не е подходящ за реализирането им. Бъдете спокойни, че все пак ще успеете да постигнете напредък в делови план. Ще останете очаровани от срещата си с привлекателна личност. Приятели ви занимават с въпроси, по които едва ли имате отношение.

Рак

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Лъв

Разминаването с очакванията ще въздейства мотивиращо да се справите по-добре следващия път. Ще спазите договорености и срокове с което ще повишите доверието на партньорите във вас, а и ще се отрази положително на финансите ви. Известие, което очаквате ще ускори развитията в професионален или друг план.

Дева

Денят обещава да бъде приятен. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Децата ще ви зарадват с успешните си изяви. Възползвайте се максимално от благоприятната ситуация и се погрижете за собствените си нужди и развлечения. Няма да ви липсват добри възможности.

Везни

Подвластни сте на мисли, различни от обичайните ви и са възможни разминавания с мнението на хората, с които работите. Запазете присъствие на духа. Каквито и причини да имате, не ги правете достояние на околните, запазете ги за себе си и продължете напред. Предстоящите събития ще променят нещата във ваша полза.

Скорпион

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Стрелец

Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.

Козирог

Въоръжете се с много търпение и сили днес. Денят ви преминава под знака на силният ви стремеж да се наложите. Идеите ви са достойни за осъществяване, а упоритостта и постоянството ви са най-краткият път към успеха. Приемете съветите на ваш близък и не се колебайте при взимането на решение.

Водолей

Денят ще ви зарежда с противоречиви настроения и чувства. Опитайте се да си осигурите лично пространство и не допускайте намеса в интимните ви отношения с партньора. С болка ще узнаете за предателство на човек, на когото сте се доверявали. Осъзнайте, че трябва и да давате в този живот, не само да вземате.

Риби

Днес ще ви се предоставят големи възможности за постигане на успех. На мнозина от вас чувствителността ще е значително завишена, което може да стане и повод за разногласия между вас и тези, които ви заобикалят в личен и професионален план.