close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 март 2017 г.

horoskop 29

Овен 

Днешният ден ще е доста спокоен, но от вас зависи дали ще го направите приятен. Бъдете добронамерени към близките си и те ще ви отговорят със същото. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на важни решения за бъдещето ви.

Телец 

Ще имате възможност да разширите познанствата и деловите си контакти днес. В случай, че ваш приятел ви потърси за съвет или подкрепа – не отказвайте да подадете ръка. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват емоционално. Приятни емоции с любимия човек.

Близнаци 

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели.

Рак

Рискувате да се отегчите, ако обръщате прекалено внимание на съпътстващите ви дребни проблеми. Изпитвате силна нужда от повече разнообразие, от нови емоции и интереси. Подновете контактите си с приятели от миналото, срещайте с хора, които ви обичат. Така ще се чувствате в свои води. На работното място са възможни промени.

Лъв

Днес не разрешавайте чужди финансови затруднения с личните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе нестабилност. Стремете се към разумен подход при подписване на договор за дългосрочно сътрудничество. Като цяло решителността ще е тази, която ще превръща желанията ви в реалност.

Дева 

С повече работа ще постигнете целта си в професионалните задачи. Не се колебайте да прехвърлите от задълженията си на колеги и сътрудници, целта ви е обща. Добре правите, като по-малко споделяте и не разголвате душата си пред когото и да било. Със сигурност ще си спестите разочарования и други нежелани емоции.

Везни 

Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна. Има какво да ви радва, изпреварили сте много хора, но и не сте от онези, които се задоволяват с постигнатото.

Скорпион 

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. Като че ли с присъща само за вас лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. В случай, че работите в сферата на търговията, като че ли ще съумявате без особено големи усилия от ваша страна да увеличите броя на своята клиентела.

Стрелец 

Тази сряда ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Козирог

Днес рискованите инициативи започнати от вас през изминалите дни ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните ви очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера. Осъществете някои желани от вас покупки.

Водолей 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но именно перфекционизмът ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Риби

Вярвайте в добрата си звезда. Благоприятно ще се развият събитията за вас и въпреки усилията ще се справите добре. Новости ще обогатят професионалните ви познания и ще ви направят по-конкурентно способни. Дори само заради това денят ще бъде успешен за вас. Шанс имате и в търсенето на нова работа.