close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 март 2018 г.

horoskop 29

Овен

Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Имате добро сърце и няма да се затрудните, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. На склонността ви към своеволия няма да се погледне еднозначно.

Телец 

Някои от вас ще бъдат изправени пред възможността да сменят работното си място. Делово предложение ще ви заинтригува, но не бъдете спонтанни, помислете, преди да отговорите. С интелигентното си излъчване ще печелите симпатии и много хора ще застанат зад вас.

Близнаци

Нуждаете се от балансираща програма, с която да възстановите здравето и психиката си. Говорете за нещата, които ви притесняват и търсете своя начин за почивка, така както на вас ви се иска. Той ще ви помогне да намерите себе си и да съберете енергия за предстоящите си изяви.

Рак

Днешният ден е изпълнени с предизвикателства за бързата ви мисъл. Ще ви се наложи да съобразявате много неща, особено в заплетените ситуации, в които някои от вас ще попаднат. Това обаче ви предоставя чудесната възможност да проявите способностите си и едва ли ще ви притесни. Определени хора, с които работите ще започнат да се съобразяват с вас.

Лъв

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Дева

Убедеността ви в правотата на собствените ви действия ще се окаже за вас по-важна от фактите. Като разумни хора не пренебрегвайте очевидното, колкото и да не ви се харесва, за да не съжалявате на по-късен етап. От това ще зависи правилното ви отношение към конкретна ситуация.

Везни

Бъдете открити за предложения и чужди идеи. С обновена енергия ще се впуснете в реализацията на перспективна задача и е възможно скоро да ви предложат нова работа. Оценени са качествата ви, но не подценявайте и конкуренцията.

Скорпион

Днес ще постигате целите си на работното място, но е необходимо да сте много прецизни и мотивирани. В противен случай проектите ви няма да се изпълняват по желания от вас начин, което може да доведе до сериозни сблъсъци и конфликти с колеги, началници и делови партньори.

Стрелец

Радвайки се на добро финансово състояние ще проявите щедрост и разбиране към нуждите на близките си. С подчертано уважение ще се отнесете и към хората, от чието застъпничество сте се възползвали. Жадувате за приключения и този импулс ви кара да кроите нестандартни планове за предстоящите дни.

Козирог

Днес на работното място ви очакват доста неща за вършене, но това едва ли ще се окаже проблем предвид голямата ви работоспособност през този ден. Впечатлявате околните с организираността си и целенасочените си действия. Постарайте се да не пренебрегвате уговорките си към близки хора заради професионални ангажименти, това ще ви създаде само главоболия.

Водолей

Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова използвате момента и изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.

Риби

С подходяща нагласа ще пристъпите към реализация на творческите си и професионални задачи. В семейството и на работното място ще се съобразявате с мнението на близките и колегите си, което ще създаде условия за по-бързо справяне с текущите въпроси. Няма да липсват и романтични вълнения, които ще подсилят усещането ви, че можете да постигнете всичко.