close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 март 2021 г.

horoskop 29

Овен

Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.

Телец

Няма да ви липсва мотивация и желание за да се справите с предизвикателствата на деня. Скоро очаквайте материални придобивки и не забравяйте хората, които са ви подкрепяли. Започвате нещо ново, което изисква искреното ви отношение към него. В противен случай ще калкулирате само негативи.

Близнаци

Денят ви ще е усмихнат, ще се радвате на професионални и лични успехи. Работите упорито и заслужавате достойна отплата за усилията си. Не се наказвайте, ако забележите завист у другите. Децата ще ви зарадват с добри новини и ще ви поканят да споделите вълненията им.

Рак

Не се обвързвайте с излишни задължения. За момента нещата ви са в застой, необходимо е да изчакате. Скоро ще бъде възможно да промените хода на случващото се по ваша воля, като възстановите стари познанства. Имате нужда от промяна на обстановката и моментът е подходящ за пътувания и срещи.

Лъв   

Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.

Дева

Проект, стоял до сега в страни от вниманието ви ще излезе на дневен ред. С мислене, наложено от новите условия около вас, ще насочите развитието на нещата в своя полза и ще напреднете в усилията си. Имайте доверието в партньорите си, съвместното ви участие ще направи възможно осъществяването на общата ви цел.

Везни

Информацията, с която разполагате ще внесе повече яснота и ще ви улесни при вземане на решения. Интуицията ви е силна, вслушвайте се в нея и не пренебрегвайте вътрешните си усещания. Нечие некоректно поведение може да стане причина за внезапни промени, бъдете подготвени.

Скорпион    

Колкото и да ви се иска да покажете на някого, че го превъзхождате ще спечелите, ако не демонстрирате самочувствието си. Смиреното се отнасяйте към всички, има кой да оцени достойнствата ви. Здравословни проблеми може да създадат притеснения на предразположените към сърдечни заболявания.

Стрелец

Многообещаващо начало на новата седмица. Имате реални шансове да постигнете онова, към което се стремите, затова действайте решително и ще успеете. Онези от вас, които все още не са открили любовта, днес ще постигнат много в тази посока. Спокойни и уверени сте и това е най-важната предпоставка за успеха ви.

Козирог

Приемете предложението на партньорите си, това е най-доброто, което можете да направите за момента. Внимавайте, това е шанс, особено, ако сте попаднали на нещо отдавна желано. Издигане в кариерата и повишаване на възнаграждението ви. В интимен план ви предстоят приятни моменти.

Водолей

Ще се запознаете отблизо с идеите на човек от вашите среди и заедно ще планирате общи действия. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания. По-важното е, че ще има какво да ви зарадва. Денят е подходящ да подобрите отношенията си с някой, изразявал съмненията си във вас.

Риби

Денят ще ви предложи възможности за постигане на цел, към която отдавна се стремите. Съсредоточете се в работата си, това ще ви спести неприятности. Усилията, които положите ще бъдат оценени, евентуалното ви бездействие също. Среща с партньори в бизнеса ще създаде условия за удачно влагане на пари, и което е по-важно, бързото им нарастване.