close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 ноември 2020 г.

horoskop 29

Овен

Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.

Телец

Успехите ви зависят само от вас, затова не губете време и се захващайте за работа. Семеен проблем ще намери решението си днес. Когато сте ведри и приветливи всички около вас се чувстват добре, не ги лишавайте от тези емоции. Амбициите ви по отношение на нов проект са реализуеми. Няма нужда да бъдете излишно скромни.

Близнаци

Използвайте силата на словото, но не забравяйте, че може да нараните и хора, които с нищо не са го заслужили. Усъвършенствайте се в уменията си и съдбата ще насочи различни възможности към вас. Отнесете се с разбиране и бъдете полезни на роднините си, ако ви потърсят за съвет или друга помощ.

Рак

Денят на повечето от вас ще премине в непланирани занимания. Най-вероятно всичко ще започне още сутринта, когато приятел ще ви зарадва по телефона с привлекателно предложение. От там нататък е трудно да се предвиди къде ще ви отведе късмета ви, но със сигурност ще бъде интересно и едва ли ще съжалявате.

Лъв

Времето на открито, извън дома не е загубено. Ако имате нужда от спокойствие, природата е добрата алтернатива. С подходяща компания часовете ще минат приятно. Но при някои се налага да се посветят на учене или да използват деня за наваксване на пропуснатото.

Дева  

Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.

Везни

Настроени сте за повече удоволствия и развлечения, но бъдете и бдителни. Не всичко сега ви е позволено, и ако нарушите нормите ще страдате. Вашата любвеобилност навлиза в нов етап и се пазете да не прекалите с чувствата си. През този период са възможни хронични ставни и други оплаквания.

Скорпион

Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.

Стрелец

Достатъчно време пропиляхте, за това не отлагайте вземането на важно решение. Потърсете съвета и на хора, които уважавате. Възможно е от тях да получите необходимия духовен тласък за да направите вярната стъпка. Старайте се храната ви да е балансирана за да не пречи на мисълта ви.

Козирог

Днес в дома ви ще цари мир и разбирателство. Вие най-много имате нужда от спокойствие, затова се стремете да не го нарушите. В никакъв случай не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете по-искрени, когато говорите за доброто си отношение към партньора. Впрочем това се разбира и без думи.

Водолей

С подчертано разбиране и толерантност ще направите нужните компромиси за да изгладете отношенията с близките си. Ще изживеете неповторими емоции в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Ще останете доволни от себе си заради разума и волята, които сте проявили.

Риби

Предстои ви приятен ден, който повечето от вас вероятно ще предпочетат да прекарат със семейството си. От доста време имате нужда от почивка и едва ли има по-подходящ момент от днешния ден. Добронамереността цари навсякъде около вас, така че едва ли ще се намери нещо което да развали доброто ви настроение. Изпълнете обещания дадено на близък човек.