close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 октомври 2018 г.

horoskop 29

Овен

Днес с вас се работи лесно и приятно. Отзивчиви сте с хората около себе си и сте готови да им помогнете във всеки един момент. Работата ви се развива благоприятно, възможно е само отделни детайли да не ви допаднат. Едва ли ще има за какво да се притеснявате обаче тъй като нещата при вас ще се подредят от само себе си. Запознавате се с привлекателна личност.

Телец

Осигурете си малко спокойствие днес, за да решите въпросите, които ви притесняват. Стресът оказва влияние на поведението и живота ни, често без да си даваме сметка за това. Ще си помогнете, ако мислите позитивно и работите не само за своето, но и за доброто на другите. Сами ще се уверите, че неприятностите ще си отидат.

Близнаци

Възможно е днес да усетите доста напрежение, но и много радост. В момента сте разкъсвани между семейството и кариерата. Най-важно сега е спокойствието ви, така че си обърнете внимание. Сега е моментът да поставите основите на една стабилна връзка, като се отървете от всичко минало.

Рак

Моментът не е подходящ да рискувате във финансовата сфера. Възможна е появата на нова оферта за работа. Ако обаче търсите най-доброто, по-добре изчакайте. Опитайте се да промените нещо в настоящата си работа. Връзката ви може да премине една стъпка напред, но само ако партньорът ви си заслужава.

Лъв

Внимавайте какво говорите днес. Бъдете премерени в думите си. Възможно е да останете криворазбрани и от това да се възползват враговете ви. Към всички бъдете търпеливи и не налагайте мнението си на всяка цена. Не винаги околните се интересуват от него. Не променяйте становището си в зависимост от ситуацията.

Дева

Денят ви ще бъде успешен, ако съумеете да подредите по важност ангажиментите си и не пристъпяте към следващ въпрос, преди да сте завършили предишния. Използвайте красноречието си, в определена ситуация, то ще се окаже най-силното ви оръжие. Предприемате нещо рисковано, но сте сигурни в успеха си. Шансовете ви за успех не са малки, но не очаквайте чудеса.

Везни

Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.

Скорпион

Възможни са противоречия и проблеми на пътя ви. Тези дни сте прекалено чувствителни и го показвате пред всички. На преден план излизат минали отношения, но трябва да бъдете внимателни ако решите да се върнете към някои връзки. Особено ако вече имате друг човек до себе си, защото има голяма вероятност той да разбере.

Стрелец

В началото на работната седмица ще дадете път на задачи, важни за работата и носещи ви добри доходи. Специално внимание в програмата ви е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи. Добрите ви мисли и настроение ще се отразяват благотворно на околните, за което ще бъдете приветствани.

Козирог

С претенциозното си поведение ще наложите мнението си над останалите и с това ще си спечелите неодобрението им, меко казано. Очевидно малко се интересувате от него, защото ще продължите да следвате собствените си интереси. Време е да се замислите, до кога така.

Водолей

Ще се сблъскате с трудности от различен характер, по-силно изразени в служебната сфера. Невъзможността да продължавате по стария начин живота си ще ви наложи да преосмислите поведението и целите си. Внесете повече яснота в желанията си и ще намерите прагматично решение на проблемите.

Риби

Срещате известни трудности, което ще наложи да промените или забавите плановете си. Не пестете усилията си за да подобрите доколкото можете положението. Радвате се на солидарни отношения с колегите, което значително ще подобри резултатите от общата ви работа на работното място. В личен план ви предстои промяна в отношенията със сърдечния партньор.