close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 септември 2018 г.

horoskop 29

Овен

Днес едва ли ще сте изпълнени с енергия, затова отрано се заемете с неща, които не изискват пълната ви концентрация и отдаване. Можете да се захванете с дребни, но неотложни ангажименти и така ще останете доволни. Компанията на близък човек ще ви се отрази много благотворно. Не бъдете недоверчиви към него.

Телец

С желанието ви да си починете, ще подобрите атмосферата на дома и ще срещнете подкрепата на близките си. Нуждаете се от отдих и развлечения, за да изчистите напрежението си и да подобрите мисленето си. Ще ви бъде по-лесно да преодолеете бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви.

Близнаци

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за ваш близък. Не поемайте на дълъг път.

Рак

Живеете с очаквания, които няма да ви разочароват. Много скоро ще постигнете намеренията си и ще получите потвърждение на всичко, за което сте се борили и отстоявали. Предстои ви ползотворен ден. Все пак не се разпростирайте на широко с финансите си, бъдете разумни в харченето.

Лъв

Говорете открито за това, което ви вълнува, така ще улесните и взаимоотношенията си с околните, а и на душата ви ще олекне. Има кой да ви чуе и най-вече този, към когото са отправени забележките ви. Възможни са финансови затруднения, които ще бъдат преодолени без много стрес.

Дева

Непоколебимите ви действия ще респектират хората покрай вас и е възможно да получите съдействието им. Но и без него ще се справите, рискът ви е оправдан, но и премерен. В отношенията си с роднини не бъдете крайни, дори и да сте прави бъдете отстъпчиви, каквито винаги сте били.

Везни

Преодолявате сериозен проблем в личен план и възстановявате обичайното си равновесие. Имате възможност да си осигурите така нужното ви разтоварване. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти. Много вероятно да получите сума по заем, който отдавна сте отписали.

Скорпион

Вътрешното ви несъгласие с нечии решения ще натовари обстановката около вас. Ако не можете да промените нещата, не се тревожете. В крайна сметка ще стане това, което трябва да стане. Дали ви се харесва или не е друг въпрос. Погрижете се за развлеченията си, с тяхна помощ ще се разсеете и откъснете от натоварващите ви мисли.

Стрелец

Не се поддавайте на емоционалните си настроения. Възможни са конфликтни ситуации, ако не контролирате чувствата си. Вечерта ви ще бъде вълнуваща и основната заслуга за това е на любимия ви човек. Крайно време е да му отдадете заслуженото предвид усилията, които полага. Близо сте до постигането на отдавна преследвана цел.

Козирог

Стойте далеч от каквито и да било конфликти днес, защото те няма да помогнат за постигането на онова, към което се стремите. Не бързайте да налагате мнението си, а дайте възможност на отсрещната страна да покаже способностите си. Защото тя има с какво да ви изненада приятно.

Водолей

Отношенията ви с приятелите е възможно да се влошат поради невъзможност от ваша страна да вникнете в проблемите им. Не се очаква да поемате грижите им, но и не бъдете язвителни към недостатъците на другите. Никой не е съвършен. Работата, която намирате за привлекателна ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Не се отказвайте лесно.

Риби

Предстои ви да довършите доста от започнатото през седмицата и нямате никакво време за губене. Възползвайте се от сутринта, когато всичко ще ви се отдава по-лесно, а и ще можете да разчитате на подкрепа от ваши близки. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ще имате примамливо предложение за вечерта.