close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 юли 2017 г.

horoskop 29

Овен

Днес няма да ви липсва инициативност и ще сте главната движеща сила сред хората, които ви заобикалят. Изобилствате от идеи за добро прекарване на времето, голяма част от които ще са и трудно изпълними. Не казвайте винаги последната дума.

Телец 

Дребно недоразумение може да прерасне в сериозно, затова се старайте да правите компромиси. Ще попаднете на интересна идея, която ще ви въодушеви и не е изключено скоро да насочите всичките си усилия в нова посока. Близките ви ще ви подкрепят, а на вас не ви остава друго, освен да успеете.

Близнаци 

Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично, но не прекалявайте с пикантни храни.

Рак

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш приятел, добротата ви ще бъде възнаградена.

Лъв

Работете и ще стигнете до целта, която преследвате. Възможни са промени, но ще ги осъществявате в движение. Ако се налага да правите компромиси, не съжалявайте, ще си струват. Отношенията ви с приятели ще се подобряват и ще търсите съвместни начинания за реализация. Ще осъзнаете грешки от миналото и повече ще се стараете.

Дева

Днес най-много ви вълнуват сърдечни въпроси. Вашата природа не ви дава мира нито за миг и постоянно сте под властта на чувства. Променете отношението си към вашия постоянен партньор, обградете го с повече внимание и нежност.

Везни

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата го изискват. Всички проблеми ще се решат от само себе си. Бъдете точни и коректни към вашите приятели.

Скорпион

Постарайте се днес да стоите настрана от конфликти. За повечето от вас това няма да е трудно, като се има предвид доброто ви настроение. Ако имате нужда от разнообразие помислете за нещо, което ще ви разведри. Потърсете компанията на ваши приятели вечерта. Не пропускайте възможността да се забавлявате.

Стрелец

Излъчвате особено спокойствие и добро самочувствие днес и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте обаче от хората, които държат на вас, тъй като това едва ли ще ви направи доволни.

Козирог

Правите всичко с нехарактерна за вас бързина и дори прибързване през този ден. Постигате невероятни резултати в деловите си контакти със съчетанието от сърдечност, чар и разумни доводи.

Водолей 

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Риби

Проявете разбиране към проблемите на приятелите си и бъдете сигурни, че ще го оценят. Работата, която намирате за привлекателна ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Но, ако вече сте я започнали, не се отказвайте. Борбеният ви дух ще ви спаси в ситуация, в която други не издържат.