close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 юни 2018 г.

horoskop 29

Овен

Възползвайте се от благоприятните моменти на работното място и покажете уменията си. Усилията ви няма да са напразни, възнаграждението ви ще се подобри, а с него и ред други неща. Известие от роднини ще повиши активността ви в подготовка по посрещането им. Други ще се занимават с подобрения по дома.

Телец

Заели сте се с доста неща наведнъж и може би няма да е толкова лесно да се справите с всички. Явно сте от хората, на които може да се разчита и с вас ще е истинско удоволствие да се работи. Спокойно можете да споделите вижданията си с хората около вас. Бъдете сигурни, че от тях ще получите ценни съвети. За предпочитане е да не си оставяте работа за вечерта.

Близнаци

Днес ще осъзнаете, че във връзките ви има слаби места. Ще ви се наложи да се справите с предизвикателно поведение. Останете спокойни и приемете ситуацията разумно. Способността ви да намирате баланса ще ви изневери и неизбежно ще усетите напрежение. Не взимайте важни решения.

Рак

Причините за пониженото си настроение и притеснения търсете в себе си. Поставяте високи изисквания, които не са по силите на онези, към които са адресирани, а на вас ви е трудно да го проумеете. Старайте се да изпълните поетите ангажименти, за да не разочаровате хората, които разчитат на вас.

Лъв

Днес постоянно ще се случват неща, които ще ви учудват. Чувствате, че нямате власт над себе си и сте подвластни на инерцията. Необходимо е да направите радикални промени около себе си. Близките ви ще ви окажат съдействие.

Дева

Сами избирате посоката, в която да се развивате. Разумни и предвидливи няма да прибързвате в реакциите си, а търпеливо ще изслушвате партньорите си и заедно ще вземате решенията си. В личен план ви очаква нещо приятно, на което ще се отдадете с цялото си сърце. Любовта е със вас.

Везни

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете се към себе си. Помислете къде грешите и ще откриете отговора сами.

Скорпион

Напрежението, което усещате в последно време, днес ще придобие доста сериозни измерения. Най-засегнати ще бъдат домът и кариерата ви. Изискванията към вас ще бъдат големи. Иска ви се да сте последователни в задълженията си, но няма как да избегнете трудните моменти. Ще ви се наложи да промените радикално някои неща.

Стрелец

Най-сетне ще получите така желаната помощ в професионален аспект. Покажете талантите и уменията си. Изпитвате нужда да прекарвате повече време с любимите си хора. Възможно е да завържете нова любов или да се обвържете по-сериозно. Но са възможни и някои непредвидени обстоятелства в това отношение.

Козирог

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето, определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Водолей

Нуждаещите се от подкрепа и търсещите работа ще срещнат подходящия човек и предложение с приемливи условия и заплащане. Денят е благоприятен за развитието на делата ви, ще се срещнете с нови хора и от сътрудничеството ви с тях ще обогатите знанията и подобрите финансите си. Вечерта ви ще е интересна.

Риби

Работата в екип ще ви донесе повече от очакваното. Новости и от личен характер, свързани със семейството или с друга интересуваща ви подробност. Бизнесмените ще подготвят предстоящите си дела, поемайки обмислен риск. Има шанс да бъде успешен, но не приспивайте бдителността си.