close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 януари 2019 г.

horoskop 29

Овен

Очаква ви динамичен работен ден, в който предизвикателствата ще следват едно след друго. Това обаче още повече ви мотивира и ни най-малко не ви притеснява. А и успехите ви са забележителни, особено в областта на преговорите. Съумявате да сключите изгодно споразумение, което занапред ще ви носи много дивиденти.

Телец

От срещата си с човек, когото харесвате ще получите вдъхновение и пробуда за повече активност. Вълненията ви може да се обсъждат от други хора, които не споделят намеренията ви, но не ги съдете.

Близнаци

Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.

Рак

Днес ще ви се наложи да направите важен избор, свързан с личния ви живот. Вслушайте се в съветите на човек, изпадал в аналогична ситуация. Бъдете разумни и защитавайте интересите си. Не правете компромиси със себе си. Наред с това обърнете внимание на здравето си и се погрижете да имате пълноценна почивка.

Лъв

Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.

Дева

Ще се почувствате отлично днес, тъй като е възможно да станете център на вниманието. Трябва само да се отпуснете и да се насладите на живота в цялата му пълнота. Обичта ви към хората ще ви зарадва с взаимност и в този пъстър живот умението ви да печелите приятели ще направи всички ви щастливи. Възможно е да бъдете обзети от блестящата идея как да спечелите пари от нещо незначително за вас до сега.

Везни

Наситен с ангажименти ден. Отговорното ви отношение към тях ще ви спечели нови партньори и приятели. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на ново съдружие, в което ще имате водеща роля. В личен план ви очаква приятна изненада.

Скорпион

Много от вас ще се чувстват уморени и без желание да разнообразят деня си. Направите ли го, ще се почувствате по-свежи и заредени с положителни енергии. Приятели и близки ще се погрижат за подробностите, не им пречете да ви изненадат приятно. На работното място подготвяте промените, които предстоят.

Стрелец

Предстоят ви много срещи с различни хора. Чувствате се чудесно в това си амплоа, а и резултатите, които постигате потвърждават този факт. Обърнете повече внимание на проблема, който вълнува ваш близък човек. Бихте могли да го изслушате и да му дадете своята гледна точка, без излишно да се натрапвате.

Козирог

Време е да обърнете внимание на здравето и фитнеса. Това е перфектен момент да започнете диета, ако е необходимо. Внимавайте за познати, които действат задкулисно. Чувствате се изморени и може би някои ваши фобии за здравето и работата ви да се окажат истина. Отървете се от лошите си навици.

Водолей

Добрата ви интуиция ще ви подскаже, че е назрял момента да действате. Не се поддавайте на провокации към конфликти. Възможно е леко здравословно неразположение. Успявате да внасяте ред и целенасоченост там, където за другите това е непосилно. Предаността ви към работата и вниманието към околните ще спечелят симпатиите на деловите ви партньори.

Риби

Преодолели сте трудностите, които доскоро са ви притеснявали и сега имате възможност да погледнете спокойно на нещата и да помислите за подредбата им. Хаотичността едва ли ще ви е от полза, още повече, ако работите с други хора. Контактите, които установявате днес са ползотворни и до голяма степен свързани с по-нататъшните ви начинания в деловата сфера.