close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 януари 2021 г.

horoskop 29

Овен

Нищо не е в състояние да спре днешния ви възход. Кипите от енергия и съдбата ви открива чудесен шанс да осъществите идеите си. Възползвайте се максимално от момента и благоприятното развитие на събитията. Възможно е да изпитате леки притеснения на светско събитие и това като че ли е единствената сянка върху блестящия ви ден.

Телец

Не обръщайте внимание на възможните дребни неприятности днес. Предстоят ви важни ангажименти, които изискват цялото ви внимание и енергия. Не губете търпение и ще се справите. Отделете повече внимание на близките си. Възможно е и незначително здравословно неразположение. Вземете нужните мерки за да се предпазите от нещо по-сериозно.

Близнаци     

В общуване с повече хора от сферата на вашите интереси ще премине по-голямата част от деня ви. До вас ще достигнат вести, свързани с професионалните ви ангажименти, а също и за хора, търсещи път към вас. Ще получите предложения, които ще одобрите. За някои – нова връзка, различна и вълнуваща.

Рак

Интуицията ще ви подскаже какво поведение да имате пред хора, които не будят горещи чувства у вас. Изяснете си причините за това, преди да афиширате открито намеренията си. Починете си и с обновени сили ще се справите със задачите си, постигайки целите, към които се стремите.

Лъв   

Настроението ви може да бъде помрачено за кратко от административни неуредици. Въоръжете се с търпение и опитайте да не избухвате (това само би влошило положението). Неприятностите ще отминат и ще получите това, което искате. Финансовото ви състояние укрепва и ви дава възможност да си позволите някои позабравени напоследък удоволствия.

Дева

Настроението може и да не е от най-лъчезарните днес, но затова пък сте толкова съсредоточени в работата си, че едва ли някой е в състояние да ви откъсне за дълго от нея. Това може би е породено от стремежа ви да докажете на самите себе си, че можете да се справяте със задълженията си.

Везни

Проявете гъвкавост, като насърчите и направлявате желанието на някого да ви подкрепя. Взаимните ви действия ще доведат до желана реализация, независимо от трудностите, с които ще се преборите заедно. Постигнатото ще ви обнадежди и ще планирате бъдещ проект, финансирането на който ще бъде осигурено.

Скорпион

Ако прецените, че трябва да рискувате, го направете, но обмислено. Бъдете сигурни в себе си и не се колебайте, а действайте. Пропорционално на усилията ви ще бъдат и резултатите. У дома запазете добрия тон, независимо от проблемите си. Към партньора бъдете нежни и не се отказвайте от ласките му. Той е вашата опора, а често и съдружник.

Стрелец

Изглежда делата ви се развиват точно според желанията ви. С всичко, с което се заемате днес ще ви върви, при това без усложненията, които сте допускали. Сработвате се добре с определен човек и резултатът от общата ви работа съвсем скоро ще е налице. За известно време ще трябва да забавите темпото по даден проект.

Козирог

Денят е много добър за реализация на деловите ви планове. Възможно е да ви обхване известно колебание, което бързо ще преодолеете. Можете да разчитате на подкрепата на добър приятел, който неочаквано ще ви съдейства.

Водолей

Работете самостоятелно днес. Не допускайте вмешателства в работата си. В деловата сфера ще имате критични моменти и ще усещате как губите позиции по въпроси, независещи от вас. Отрицателните емоции ще ви ги компенсира семейството, за това вечерта задължително бъдете заедно.

Риби

Ще ви се налага да правите компромиси, в противен случай работата няма да върви и ще се чувствате потиснати. Но вие ще изпреварите събитията и ще направите промени, спестявайки си излишни разходи и приказки. Едно пътуване ще ви донесе вълнения и приятни емоции, но и отговорности, върху които тепърва ще мислите.