close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 август 2018 г.

horoskop 30

Овен

В изпълнение на делата си днес ще покажете присъствие на духа и няма да отстъпите пред нищо в защита на каузата си. От вас се очаква много, за това бъдете съсредоточени и отговорни, т.е. бъдете себе си. За някои от вас се очертава нова любов или подновяване на стара връзка.

Телец

Възможността да повишите финансите си ви държи будни и в добра форма – мисловна и физическа. Те са добър стимул, каращ ви да подобрявате много неща у себе си. През идващите дни резултатите ще стават все по-видими. Ще имате красиви мигове в компанията на вълнуващ ви човек, с когото сте отскоро.

Близнаци

Възможни са някои недоразумения. Вероятно ще са свързани с дома и имуществото ви. Внезапно ще се отдадете на амбициозни планове. Напрежението няма да ви напусне през този период и за съжаление е много вероятно да прерасне в истински, сериозен конфликт, който ще ви накара да предприемете голяма промяна.

Рак

За някои от вас денят е свързан със сериозно напрежение породено от лични конфликти. Хубавото в случая, е че окончателно ще успеете да ги разрешите и то напълно удовлетворително. Имате нужда от повече физически натоварвания. Ще ви се отразят много тонизиращо и ще ви помогнат да се отърсите от напрежението.

Лъв

Както винаги ще бъдете изрядни във всичко, с което се захващате днес, за това и ще останете доволни от себе си. Предстоят ви интересни разговори и предвид добрите позиции, които имате, можете да разчитате на успех. Любовта ви зарежда с импулс за търсене на нови перспективи в развитието ви.

Дева

Често пренебрегвате нуждите си, но идва момент, когато и на това трябва да сложите край. Поставяйте си цели, подсилващи духовното ви и физическо здраве. Любими занимания ще ви донесат повече настроение, отколкото работата, която никога не свършва. Удоволствията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.

Везни

Тревожат ви финансови проблеми. Вероятно ще сте склонни да стартирате нов бизнес или да предложите услугите си на ново място, за да подобрите доходите си. Внимавайте да не вземете погрешно решение. Инвестирайте, ако сте сигурни, че ще е за добро. Опитайте да стоите настрана от конфликтите.

Скорпион

Ако усетите напрежение и се почувствате с понижено самочувствие го отдайте на промените, които стават около и с вас. Овладейте емоциите си и не позволявайте на случващото се да промени отношението ви към другите. Доверете се на здравия си разум и в никакъв случай не бъдете импулсивни.

Стрелец

Поемете си въздух. Бъдете креативни, сега имате шанса да разкриете талантите си. Ще срещнете подходящ човек, който ще ви отвори нови врати, затова не се колебайте да покажете на какво сте способни. Бъдете малко по-внимателни в отношенията със семейството. Бъдете дипломатични. Не предизвиквайте конфликти.

Козирог

С ясно съзнание се стремите да промените начина си на живот, но едновременно с това се плашите от неизвестността. Ще срещнете човек, който ще ви помогне да пристъпите по-смело към намеренията си. Станете по-адаптивни и склонни да приемете новите неща. Присъствието ви е силно желано за някой, копнеещ за вас.

Водолей

Доста емоции и работа ви се събират днес, така че започнете деня без излишни притеснения и бъдете сигурни, че ще успеете да се справите със задачите си. Приемате спокойно нещо, което очаквате от доста време и специално за вас едва ли ще е особена изненада. Не приемайте твърде насериозно недоброжелателност от страна на колега.

Риби

Осланяйте се на вътрешното си усещане за справедливост, а не само на ефекта, който бихте имали от развитието на нещата. Помислете за отношението си към околните, дали това е най-доброто, на което сте способни. В бъдеще това може да се окаже много важно. Не опитвайте да налагате мнението си, пренебрегвайки чуждото.