close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 април 2017 г.

horoskop 30

Овен 

Настроението ви днес е приповдигнато и можете да бъдете сигурни, че няма да скучаете. Успявате да постигнете онова, което искате макар и не без излишни конфликти с близки хора. Насочвате вниманието си към неща, които досега не сте забелязвали и в момента ви се струват много привлекателни. Вечерта ще получите покана от роднини, не я пренебрегвайте.

Телец 

Включете в плановете си и околните, не се нагърбвайте сами с всичко. Дистанцирането им ще ви накара да се почувствате тъжни. Не говорете неща, които не мислите. В противен случай можете да си навлечете сериозни неприятности. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас.

Близнаци 

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания, посветете се на усъвършенстване на знанията си. Стремете се да сте по-толерантни към вашите приятели. Не проявявайте инат спрямо интимната си половинка.

Рак

Чувствате се чудесно, но не подценявайте реалността. Вие най-добре знаете, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Опитвайте се да избягвате споровете, рискувате да си навлечете излишни неприятности. В интимната сфера са възможни разминавания и то защото не винаги успявате да синхронизирате емоциите си с тези на партньора ви.

Лъв

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Ще ви зарадва и телефонно обаждане, от което ще разберете за решен проблем, който ви тормози от доста време. Не харчете пари за ненужни и безмислени предмети.

Дева

Можете да разчитате на пълна подкрепа от приятелите си днес. Поговорете с тях и ще разберете, че проблема, който ви занимава съвсем не е толкова неразрешим, колкото изглежда. Бъдете по-инициативни в опитите си да спечелите сърцето на желан от вас човек. Днес това би ви донесло успех. Трябва да направите съвсем малко за да получите, това което искате.

Везни 

Тази неделя не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.

Скорпион

Рискувате днешния ден да премине в непрекъснати пререкания. Опитайте се да не отбелязвате само негативните неща, така и вие ще се почувствате значително по-добре. Направете нещо лично за себе си. Радостни и вълнуващи мигове свързани с роднини. Може би ще получите покана за празненство.

Стрелец

Налага се да бъдете повече общителни днес. Денят ви открива чудесни възможности стига да преодолеете нерешителността си. Не бързайте да упреквате когото и да било за допуснати грешки, със сигурност ще се окаже, че наистина няма вина. Ако се колебаете дали сега е времето да смените жилището си, знайте че още не е дошъл този момент.

Козирог

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Водолей 

Този ден е подходящ да свършите с всички ангажименти от битов характер, които не търпят отлагане. Разпределете така бюджета си, за да не изпитате финансови затруднения в близко бъдеще.

Риби

Твърде емоционални са повечето от вас днес, което може да има нежелателни последствия. Опитайте се да регулирате емоциите си, почивайте си и се заемайте само с приятни за вършене неща. Добре ще ви подейства разходка сред природата в забавна компания. Ще останете очаровани от начина, по който близките ви се отнасят към нещо, което сте направили.