close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 декември 2018 г.

horoskop 30

Овен

Настроението ви е чудесно днес, изключително инициативни и подвижни сте. Заседяването на едно място няма да ви действа добре, затова изберете занимания, свързани с движения. Добронамерени сте към околните и ви е приятно те да ви отговарят със същото. Ваш близък ще ви помоли за помощ.

Телец

Прями и откровени, ще изисквате същото и от другите в името на общите ви интереси и съжителство. Обърнете повече внимание на отделните детайли, като се вслушвате и в мнението на хората около вас. Почивката ще върне силите ви и ще ви помогне да осмислите много неща, сред които и любовта си към някого.

Близнаци

Днешният ден ще е много интересен. Голяма част от вас едва ли ще предпочете домашния уют пред възможността да се срещате с хора и да обменяте идеи и впечатления. Намирате съмишленици за нещо, което отдавна обмисляте и което ще ви даде възможност да създадете много полезни контакти. Съобразете се с желание на вашия сърдечен партньор.

Рак

Разнообразие и позитивни емоции, от това се нуждаете днес. Участвайки в събитията, ще откриете добри възможности за себе си и ще разработите стратегия за изявите си. До себе си имате хора, които ви обичат, и това е щастие, но го не забелязвате. Покажете им добрите си чувства към тях.

Лъв

Днес си кажете, че и вие сте човек, имащ нужда от почивка и повече удоволствия. И това е така. Направете нещо специално за себе си, поглезете се. Харесвани сте и това ще внася допълнително настроение вечерта, в компанията на приятели. Забавленията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.

Дева

Пристъпвате към поредното си предизвикателство с отворено сърце и отговорно поведение. Това е гаранция за успех, каквото и да ви струва, ще ви донесе придобивки. Ще останете очаровани от човек от обкръжението ви, който също не е безразличен към вас. Не бъдете прекалено настоятелни, оставете нещата на естествения им ход.

Везни

Планирали сте много задачи за днес, за това не губете време в излишни обяснения. Търпеливо ще се отнесете към желанието на някой да ви дава съвети, очевидно има нужда от вас. Но ще се радвате и на внимание и проявена нежност от човек, който не крие чувствата си към вас.

Скорпион

Подхождате със смесени чувства към личност от противоположния пол. Запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Предстоят събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания. Не анализирайте прекалено много нещата, рискувате да потънете в сложността на мислите си.

Стрелец

Можете да направите днешния ден приятен, както за вас, така и за околните. Не мислете само за работа, обърнете внимание и на семейството си. Погрижете се за личния си гардероб или за неща, свързани с дома. Настроението ви от ден на ден се подобрява, заслуга за което са и нарастващите ви финанси.

Козирог

Спокойствието ви е смутено от мисли, свързани с дома и близките ви. Говорете открито за нещата, които ви притесняват и ще решите проблемите по-бързо, отколкото предполагате. Справедливата ви и безпристрастна оценка ще ви помогнат да покажете на околните какво можете. А можете много, стига да сте мотивирани и в кондиция.

Водолей

Говорете открито за това, което ви вълнува, така ще улесните и взаимоотношенията си с околните, а и на душата ви ще олекне. Има кой да ви чуе и най-вече този, към когото са отправени забележките ви. Възможни са финансови затруднения, които ще бъдат преодолени без много стрес.

Риби

Потърсете подходящи начини за използване на времето си, като не пренебрегвате желанията на близките си. Природата ще ви дари с енергия и добри чувства, а чистият въздух и приятната компания ще ви помогнат да се отпуснете. Имате нужда да осмислите случващото се от последните дни.