close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 март 2017 г.

horoskop 30

Овен 

Успешен ден, както на работното място, така и в личен план. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи. Пилеенето на енергия ще ви лиши от възможността да направите нещо значимо за себе си.

Телец 

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Близнаци 

Днес не поемайте финансови рискове на работното си място. Бъдете обективни, тъй като от изводите ви зависи материалната ви стабилност и за в бъдеще. Използвайте малките жестове на внимание, за да скъсите дистанцията в общуването с интимната си половинка.

Рак

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите. Ще получите помощ от малко познати за вас хора и това ще укрепи вярата ви в доброто.

Лъв

Не търсете на всяка цена бърза печалба, може да останете подведени. Не ги споделяйте с хора, които малко познавате, може идеите ви да бъдат присвоени и реализирани от друг. Много от срещите ще разнообразят деня ви, но ще има и такива, които ще ви натоварят. Потърсете начини за разтоварване.

Дева 

Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни приятни моменти с представители на вашето семейство. Не пренебрегвайте интимната си половинка, тъй като проявеното от вас безразличие може да ви навлече неочаквани главоболия. Финансовото ви състояние ще се съхрани непоклатимо.

Везни 

С уменията си ще помогнете на някого по-бързо да се справи с проблема си, споделяйки собствения си опит и насочвайки го към вътрешния му усет за нещата. Онези, които оспорват разбиранията ви бързо ще променят мнението си и ще повярват в способностите ви. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт.

Скорпион 

Днес ще ви се наложи да работите, за да успеете да довършите нещата, с които сте се захванали. Не се наемайте обаче с всичко сами, нека хората около вас ви помогнат. Необвързаните от вас ги очаква флирт с чаровен представител на противоположния пол.

Стрелец 

Опитайте се да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Козирог

Този четвъртък застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Водолей 

Намерете време за всичко, което отлагахте до сега и го свършете. Приключването им е важно и за предстоящите ви ангажименти. Нуждаете се от пълна мобилизация и няма да е удачно да губите време за несвършената си работа до тук. Споделете вниманието и на партньора си към вас, съвместния ви живот си струва и повече усилия.

Риби

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока. Очаква ви изненада от близките и покупка на желана вещ.