close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 март 2018 г.

horoskop 30

Овен

Мислете рационално и не се оставяйте на емоциите да ви водят. Вътрешното ви озарение ви прави силно привлекателни и знаещи как да използвате даденостите си. Възможно е да изживеете леко разочарование поради разминаване на реалностите с мечтите ви.

Телец 

Днес мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си хора. Като че ли твърде често ще подавате ръка на нуждаещите се, не само от вашето обкръжение, но и на напълно непознати личности. Помислете и за собствените си нужди.

Близнаци

Посветете деня си на човека до вас. Имате нужда да изясните отношенията си. Заниманията със спорт също ще ви се отразят освежаващо. Финансовото ви състояние е задоволително.

Рак

Вниманието ще е насочено към ваши професионални проекти. Мотивирани сте да действате по-усърдно и ще подобрите финансовото си състояние. Споделете радостта си с близките си, ще подобрите настроението им.

Лъв

В прекрасно настроение сте въпреки възможният дребен конфликт на работното място. Не бъдете твърде лакоми и се задоволете, с това което може да получите за момента. Прекалената ви настоятелност може да се окаже във ваша вреда.

Дева

Ще се посветите на бизнеса си, разчитате основно на него за подобряване на доходите си. Времето и енергията ще ви стигнат, но щадете нервите си. Чувствителността ви е изострена и сте податливи на гневни изблици, от което може да загубите. Вечерта потърсете близостта на приятелите си, за да разтоварите напрежението.

Везни

Тревоги свързани с любимия човек или деловите партньори може да ангажират съзнанието ви днес. Във втория случай положението ви е далеч по-леко, тъй като ще имате възможност да постигнете сериозен напредък по съвместен проект и това ще успокои обстановката. Бъдете готови за повече отстъпки в личните взаимоотношения и не предприемайте никакви инициативи.

Скорпион

Днес натоварването ви на работното място ще е значително увеличено, особено ако през изминалите работни дни не сте изпълнявали съвестно поетите от вас задължения. Ще се справите с предизвикателствата, ако структурирате правилно работната си програма.

Стрелец

Днес концентрацията е тази, която ще ви помогне да излезете като победител от трудна ситуация в професионалната сфера. Въпреки вродения късмет не предприемате действия, които могат да станат причина за възникването на проблеми. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Козирог

Забавяте се прекалено много с работата си по начинание, за което имате определен срок. Наложително е да предприемете по-активни действия. Много скоро ще ви се струпат още ангажименти и тогава вече ще ви бъде много трудно. Излизане с приятели ви освежава и зарежда с енергия. Ако проявите повече инициатива едва ли ще има от какво да се тревожите.

Водолей

Този петък родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Риби

Оставяте прекалено много неща за последния момент и сами си създавате трудности. Ситуацията около вас в момента е доста напрегната. Ще се наложи да предприемете спешни мерки ако искате да осъществите плановете си. Ваш приятел ще ви потърси за съдействие. Едва ли ще ви струва много усилия да му помогнете. Сигурни сте в човека до себе си.