close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 март 2020 г.

horoskop 30

Овен 

С делата си ще затвърдите мнението за себе си, като за коректни и точни хора. Това ще повиши интереса към вас и ще получите достатъчно предложения, за да се притесните в избора си. Приемете онова, което е най-близко до сърцето ви. Вечерта прекарайте в компанията на хора, с които се чувствате добре.

Телец

Решаването на неотложни въпроси ще създаде напрежение около вас, но е във възможностите ви да го овладеете. Вслушвайте се в съветите на околните, могат да ви наведат на мисли, които сте пропуснали и не са за пренебрегване. Със сигурност ще бъдете повече полезни на себе си и на всички останали, ако сте спокойни, балансирани и добронамерени.

Близнаци

Днес действайте предимно с други хора, защото импулсивните ви решения могат да се окажат фатални. Във ваш интерес е да преодолеете мнителността си, която ви изолира и ви прави неспособни да преценявате реално обстановката.

Рак

Заради високите си изисквания и претенции към работата сте в позиция на готовност. Но вие сте реалисти и не бива да живеете със заблудата, че нещата могат да се променят отведнъж. Нужни са последователни действия, здрави разум и нерви. В тази връзка потърсете подходящите хора, в чиято компания се чувствате освободени и щастливи.

Лъв

В личен план прекалено много разчитате на някой, който е далече от вас. Мислете разумно, ако не искате да останете разочаровани от развитието на нещата. На работното място ще решите по-лесно проблемите, ако действате в сътрудничество с колеги и партньори, а не се изявявате самостоятелно.

Дева  

Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.

Везни

Възможно е делата ви днес да не се развият по предвидената от вас програма, но във всички случаи няма да има отрицателни емоции. Възможни са изненади, които ще ви провокират към бързи и адекватни действия. Любовните мигове ще ви зареждат с приятни вълнения. Повечето от вас едва ли ще се задържат дълго на едно място днес.

Скорпион

Този ден ще премине под знака на доброто настроение. С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че ще останете удовлетворени от себе си. Възможно е да поставите началото на нова сърдечна връзка. Прекалено недоверчиво сте настроени към човек, който съвсем скоро ще ви накара да се убедите, че това е било грешка. Добра вест от приятел ви въодушевява вечерта.

Стрелец

Ще се потрудите повече, за да привлечете вниманието на хората, от които зависите във финансовата и професионална сфера. В тази връзка ще включите с активни и конкретни действия в изпълнение на поети ангажименти и така ще продължите напред. Със сигурност в края на деня ще се почувствате уморени, но радостта от постигнатите резултати ще надделее.

Козирог

Оставете делата да говорят за вас, не говорете излишно. Дори и малкото ви отклонение ще даде повод на враговете ви веднага да се възползват. Самочувствието, което демонстрирате може да подразни околните, въпреки, че то не е безпочвено. Бъдете по-търпеливи с близките си и не налагайте мнението си по всички въпроси.

Водолей

Денят е подходящ за начинания от различен характер. Без затруднения ще се справите със задълженията на работното място и у дома, а в творческите занимания ще вложите много чувство. Пътуванията, някои с развлекателна цел ще са успешни и носещи хубаво настроение. Близостта с партньора ви ще постави начало на нещо ново и вълнуващо.

Риби

Имате известни колебания относно работата си днес и това рискува да ви забави. Вие обаче предпочитате да изясните намеренията си преди да започнете конкретни действия. Наистина това е най-доброто което можете да направите за момента, затова не се притеснявайте дори сроковете да ви притискат. Скоро ще съумеете да намерите изход от ситуацията.