close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 ноември 2017 г.

horoskop 30

Овен

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите и да послушате съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобеда. Така ще си осигурите гарантиран успех. В личен план започвате нов период, който със сигурност ще ви зарадва с нещо хубаво.

Телец 

Успехът на работното място е във ваши ръце. От сериозността ви зависи дали ще получите едно предложение, или не. Поддържайте добри взаимоотношения с ръководителите. Сега е важно да не се замесвате в конфликти. Трудно ще ви бъде, защото сте нервни, а и всички се опиват да ви провокират. Във ваш интерес е да се владеете.

Близнаци

Този четвъртък обърнете внимание на своите идеи, на мислите и желанията си. Преценете дали вървите в правилна посока. Възможно е да получите ненадейно предложение по финансов въпрос. Не приемайте точно днес. Изчакайте, през следващата седмица е по-благоприятно да давате отговор. Дотогава обмислете детайлите.

Рак

В битовите проблеми ще ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите ви. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити и всичко което касае вашата квалификация.

Лъв

Събитията няма да ви изненадват с нищо, предвид житейския ви опит и натрупана мъдрост. Нещата са предсказуеми и това се вижда по действията ви, конкурентите ви останат назад. Очакват ви финансови приходи и добро настроение в къщи и навън. Необвързаните ще имат среща, която ще ги накара да се почувстват приятно.

Дева

Днес сте в добро настроение. Решителни и смели сте, а следобед добивате смелостта да се отървете от онези хора, които натрапчиво се бъркат в живота ви. Нямате нужда да се съобразявате с чуждото мнение. Чувствате прилив на енергия. Новите идеи запишете на лист, защото те ще са ви от полза за бъдещето. Добрите планове са в основата на добрата реализация.

Везни

Оставете се на течението и не правете никакви компромиси в този ден. От вашите действия зависи дали бъдещето ви ще бъде безпроблемно, или не. Налага се спешно да завършите определени професионални задачи. Направете го в срок до довечера. Не стартирайте нищо ново, защото то няма да ви дари с нужния просперитет.

Скорпион

Поставяйте си краткосрочни планове и ще постигнете по-бързата им реализация днес. Задачи, имащи пряко отношение към работата ви ще погълнат от енергията ви и за развлечения няма да ви остане много време. Обществени проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.

Стрелец

Не сте застрашени от изненади, които да променят плановете ви днес. Очакват ви развития, близки до онези, които предвиждате. С поведението си на разумни и праволинейно мислещи хора ще благоприятствате целите си. Романтично настроените от вас ще потърсят повече развлечения.

Козирог

Не пропускайте възможността да стабилизирате положението си. Избягвайте рисковите инвестиции и не слушайте хората, които ви съветват да влагате пари в каквото и да било. Вашата интуиция е силна и тя днес е водеща при вземането на решения. Избягвайте да поставяте нови начала, отложете ги за идната седмица.

Водолей

Проблемите ви днес идват от вашето желание да поставите прибързано ново начало в момент, който е твърде неподходящ за подемането на каквото и да било. Овладейте нервите и не позволявайте на емоцията да бъде водеща в действията ви. Предстоят ви приятни минути, прекарани в компанията на хора, които обичате и цените.

Риби

Ще настъпят промени в емоционалния ви живот. Нека това да не ви стресира, защото ще срещнете личност, която ще запълни празнотите на изстрадалото ви сърце.