close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 юли 2017 г.

horoskop 30

Овен

Във всичко, което се случва около вас днес държите да имате дейно участие, особено когато се взимат решения за съвместни действия. Това може да е полезно за останалите, но е твърде възможно и да ви донесе неприятности, особено ако осезателно налагате мнението си. Направете нещо, което знаете че ще се хареса на любимия човек.

Телец 

Очаква ви един приятен ден в домашна обстановка. Предпочитате да си починете, затова отклонявате покана на близък приятел. Бихте могли да помогнете на близък човек да се справи с нещо, което го притеснява. Споделете собствения си опит и се доверете на вътрешния си усет. Получавате удовлетворение за нещо, което сте свършили неотдавна.

Близнаци 

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Рак

Тази неделя ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Лъв

Стремителни както винаги и днес се захващате с повече неща, отколкото можете да свършите. Това обаче съвсем не ви притеснява, тъй като така или иначе сте сигурни че ще се справите поне с половината. Приятелите ви ще ви предложат приятен завършек на деня, не го пропускайте.

Дева

Възможна е промяна в плановете ви, по причини независещи от вас. Това налага да бъдете с повишено внимание. Проучете възможностите си и се запознайте с детайлите, особено, ако замисляте нововъведения. Не забравяйте, очакват ви положителни промени. Заслужили сте даровете, които идват.

Везни

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Скорпион

Опитайте се да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Стрелец

Ден, в който ще ви е важно да имате група от хора, които мислят като вас. Лесно ще се вписвате в най-различни групи. Това е денят, в който можете да откриете нови приятели, нови идеи, нови изненади.

Козирог

Без да изпадате в крайности на духа и мисленето си, ще продължите да търсите решения за справяне със затрудненото си финансово състояние. Ако пътувате, преди това прегледайте изправността на автомобила си, не оставяйте нищо за в последния момент. Помислете и с какво да зарадвате близките си, партньорът ви очаква повече внимание.

Водолей 

Силни сте и можете да постигнете всичко, стига да сте достатъчно мотивирани и искащи, но не издевателствайте над себе си. Нагърбили сте се с прекалено голям товар и това започва да ви тежи. Ще живеете по-спокойно, ако разпределите ролите, така е по-справедливо, а и ще облекчите положението си.

Риби

В спокойна обстановка и с премерен тон ще намерите по-лесно и бързо решение на въпросите, които ви притесняват. Тези и други ваши проявления ще ви дадат възможност да усвоите уроците си по търпение. С излъчването си ще привличате към себе си добронамерени и усмихнати хора, с които животът ще бъде по-хубав.