close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 31 юли 2017 г.

horoskop 31

Овен

Делата ви ще се развиват добре днес, стига да не работите самостоятелно, а в съдружие с партньорите ви. Работата в екип ще ви донесе и финансови придобивки. Акуратните ви действия, мотивирани и с голяма доза увереност и знания, ще ви отварят врати. Връзката със семейството ви е силна и това допълнително ви дава енергия.

Телец 

Вероятно днес ще се вълнувате повече от проблемите на ваш близък и работата ви ще остане на заден план. Опитвате се да бъдете полезни с каквото можете и въпреки това се чувствате неудовлетворени. Част от вас са завладени от романтични пориви и желаят всячески да осъществят намеренията си. За щастие обектът на вашите чувства откликва на желанията ви.

Близнаци 

Ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Рак

Бизнесмените имат шанс да отбележат повече реализирани сделки днес. Но бъдете внимателни и коректни с партньорите си, не натрапвайте собствените си интереси, защото може и да загубите. Самочувствието ви е оправдано, но по-често мислете за впечатлението, което оставяте след себе си.

Лъв

Устрема ви да успеете на всяка цена ще понижи енергията ви и може да ви донесе здравословни проблеми. Укротете амбициите си, бъдете реалисти. Поставете се в ситуацията на приятел, търсещ ви за подкрепа. Победа в личен план ще заздрави самочувствието, подготвяйки ви за перспективните идеи, които вече напират.

Дева

Случващото се около вас все по-рядко ви изненадва, натрупаният ви житейски опит е факт. Нещата са предсказуеми за вас и това се вижда по действията ви, много други остават след вас. Очакват ви финансови приходи и добро настроение вкъщи и навън. Романтична среща ще ви зареди с приятни емоции.

Везни

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение.

Скорпион

Няма да криете недоволството си, както от събитията около вас, така и от отношенията си с определени хора. Отнесете се с доверие към тях и няма да съжалявате. Ще се освободите от натрупаното напрежение и стрес в компанията на хора, които ви обичат. Разходка сред природата или спорт също ще ви разтоварят. Избягвайте алкохола.

Стрелец

С желание сте днес да постигнете по-бързо намеренията си, за това от сутринта ще се захванете активно с изпълнението им. В делови план са възможни известни затруднения, които обаче няма да ви изненадат. Ще имате своите попадения и те ще ви окуражат за бъдещи действия в предпочитаната от вас сфера.

Козирог

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Водолей 

Денят ви ще е свързан с повече напрежение, предвид високите цели, които сте си поставили. Запазете присъствие на духа и не бъдете прекалено мнителни, особено към онези, които показват засилен интерес към делата ви. Други ще останат подвластни на ново увлечение, но без да изпадат в крайности.

Риби

Ако личното ви доволство е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Опасност от провокации. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.