close
България

Дрогирани и пияни на пътя в Бургаско

kat

На 18.06. около 04.50 ч. в к-с „Славейков”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка т.а. „Пежо Боксер”, с варненска регистрация, управляван от 36-годишния Д.Р. от Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.34 промила. Д.Р. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19.06. около 21.35 ч. на ул. „Александър Стамболийски” в бургаския квартал „Ветрен”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка мотопед, с русенска регистрация, управляван от 29-годишния Й.Ч. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,59 промила. Й.Ч. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19.06. около 23.00 ч. в района пред х-л „Синева” в Свети влас, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил  „Опел Корса”, с варненска регистрация, управляван от 22- годишния С.Д. от Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. С.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.