close
България

Дрогирани и пияни на пътя в Бургаско

kat

На 08.03.т.г. около 11.30 ч. на царевската улица «Михаил Герджиков», в района на автогарата, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 39- годишния Д.Д. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Д.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.03.т.г. около 14.30 ч. на поморийската улица «Княз Борис I», в района на автогарата, служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на 27- годишния Д.Д. от Поморие, като намерили и иззели пликче с жълтеникаво кристалообразно вещество / метамфетамин/. Д.Д. е задържан за срок от едно денононщие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.03.т.г. около 17.50 ч. на около 200 м. от ваканционно селище «Бора» край с. Лозенец, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка л.а. «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация, управляван от 71- годишния П.Т. от с. Лозенец, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,46 промила. П.Т. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.03.т.г. около 22.55 ч. на ул. «Захари Зограф» в кв. «Долно Езерово», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фиат Леон», с бургаска регистрация, управляван от 24- годишния И.М. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. И.М. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.