close
LifeStyle

Дует „Бургас“ представя нов албум на 5 декември в експо център „Флора“

duet-burgas

На 5 декември от 18.30 часа популярният Дует „Бургас“ ще представи новия си албум „Бургас, моя любов“. Всички 12 песни са посветени на нашия град, морето и любовта. Музиката, текстовете и аранжиментите са на бургаските творци Стефан Диомов, Ваньо Вълчев, Красимир Гюлмезов, Пейо Пантелеев, Руслан Карагьозов, Росен Сеновски, Милена Добрева, Василена Чернаева, Георги Милтиадов, Росен Сеновски, Валери Костов и Нивелин Мирков.

Представянето е с вход свободен и всеки може да го посети. То няма да е в концертна форма, но дуетът ще запее някои от новите песни.

Солистите Мария Чернаева и Владо Спасов посвещават албума на всички, които обичат Бургас, на всички, които живеят и творят в него. Песните са завет за бургазлии да запазят детското си чисто сърце, да обичат красивия ни град с необятното море, да съхранят мечтите си и спомените от детството, които ни зареждат и дават сили за живот и любов.

Съдържание на албума, издаден със съдействието на Община Бургас:

 1. Бургас – моя любов
 2. Отмина лято
 3. Все още те обичам
 4. Коледа в Бургас
 5. Две неизказани  думи
 6. Когато си отидеш от морето
 7. Любов назаем
 8. Бургас ми е името
 9. На мама
 10. Две сълзи
 11. Стръмен път е любовта
 12. Лунен блус.

На следващия ден, 6 декември, Дует „Бургас“ ще пее на празничния концерт в „Меден рудник“, който започва в 11.00 часа на открита сцена близо до ОУ „Петко Росен“.